Închide meniul

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu: „I-am zis că fumez! Niciodată n-am încercat să mă las, nu că nu am putut!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 ianuarie 2023, 20:14 / Actualizat: 24 ianuarie 2023, 22:13

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu: „I-am zis că fumez! Niciodată n-am încercat să mă las, nu că nu am putut!

Cosmin Moți, discurs genial despre viciul său

Antena Sport

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu. Moţi este unul dintre fumătorii înrăiţi din fotbalul românesc. Actualul director sportiv de la Ludogoreţ a spus că niciodată nu a încercat să scape de acest viciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moţi a dezvăluit că i-a spus preşedintelui de la Ludogoreţ, încă din ziua în care a semnat prima dată cu bulgarii, că fumează. Moţi nici în public nu s-a ferit să fumeze.

Cosmin Moţi, discurs genial despre marele său viciu

Niciodată n-am negat că fumez! În ziua în care am semnat cu Ludogoreț, patronul m-a întrebat, i-am zis că fumez. Viața de noapte? Nu am exagerat, ieșeam cu colegii după meci, la un șpriț. Da, au fost și momente în care am exagerat un pic.

Nu am zis niciodată că nu pot să mă las de țigări, ideea e că niciodată n-am încercat. Acum, am o viață mai profesionistă decât atunci când jucam. Nu văd de ce ar interesa pe cineva că fumez. Contează ceea ce faci pe teren.

La Siena, erau jucători care fumau, aveam un pahar de vin roșu la masă cu două ore înaintea antrenamentului de după-amiază, iar după ce se termina prânzul antrenorul lăsa jucătorii afară, fără ca ei să se ascundă, să bea o cafea, să fumeze o țigară. Nu avea nimic în comun cu mentalitatea din România”, a spus Cosmin Moţi pentru gsp.ro.

Reclamă

Cosmin Moţi a vorbit şi despre situaţia de la Dinamo. „Cred că nimeni nu știe cu adevărat care este obiectivul clubului Dinamo în sezonul în curs. Eu sper să prindă play-off-ul, dar asta nu înseamnă că acesta este obiectivul„, a mai spus Moţi pentru sursa mai sus citată.

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor

Cosmin Moți, decizie hotărâtă în privința unei cariere de antrenor. Actualul director tehnic al lui Ludogorets Razgrad nu ia în calcul varianta antrenoratului. Retras din activitate în vara lui 2021, fostul internațional român a rămas în Bulgaria, începându-și cariera administrativă chiar la clubul pentru care a scris istorie.

Deși foarte mulți jucători preferă să devină antrenori după ce agață ghetele în cui, Cosmin Moți are o altă părere. Fostul fundaș nu are de gând să se confrunte cu stresul zilnic al carierei de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Când am renunţat la cariera de jucător, nu m-a tentat o carieră în antrenorat. Nu cred că am ceea ce îmi trebuie pentru a fi antrenor.

Nu aş vrea să ajung la 40 de ani să iau pastile ca să mă liniştesc. Sunt impulsiv, nu mă pot controla şi nu cred că aş reuşi foarte multe în cariera asta”, a declarat Cosmin Moţi, pentru orangesport.ro.

Ajuns la Ludogorets Razgrad în vara lui 2012, fostul fundaș a câștigat 9 titluri de campion, o Cupă și 4 Supercupe alături de formația bulgară.

Recomandări
  • Cosmin Moţi, discurs genial marele său viciu
  • Moţi este unul dintre fumătorii înrăiţi din fotbalul românesc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și