Închide meniul

Cristiano Bergodi sare în apărarea lui Rădoi! Ce soluție are tehnicianul oltenilor: ”El poate antrena Universitatea Craiova”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 23 octombrie 2020, 13:25

Cristiano Bergodi sare în apărarea lui Rădoi! Ce soluție are tehnicianul oltenilor: ”El poate antrena Universitatea Craiova”

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Cristiano Bergodi în timpul unei conferințe de presă

Tehnicianul oltenilor a explicat că Rădoi ar trebui să primească în continuare încredere pentru a rămâne la cârma echipei naționale.  Mai mult, Bergodi nu a exclus posibilitatea ca olteanul Rădoi să antreneze într-o zi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi: ”Rădoi poate antrena în viitor Universitatea Craiova”

Bergodi a declarat că el îl consideră pe Mirel Rădoi un antrenor cu potențial, care folosește metode moderne și acest lucru a fost evident la echipa de tineret.

”El poate antrena în viitor Universitatea Craiova, fiind un tehnician bun. Îi urez baftă, trebuie să fim alături de el, fiindca este un antrenor tânăr, cu metode moderne.

Eu îl consider pe Mirel Radoi un antrenor foarte bun. A avut performanțe notabile cu echipa de tineret, a fost extraordinar. Experiența se face pe teren, câștigând sau pierzând”, a punctat Cristiano Bergodi.

Universitatea Craiova – Academica Clinceni, 21:00, LiveText pe AS.ro

Liderul din Liga 1 dă piept în această seară cu băieții lui Ilie Poenaru. Bergodi a declarat că oltenii vor avea un meci foarte greu, deoarece jucătorii de la Clinceni se apără foarte bine.

Reclamă

”Va fi un meci foarte dificil, vom da piept cu o echipă bună, se apără foarte bine. Proba este chiar meciul cu FCSB, s-au chinuit până spre final. 

Clinceni este o echipă bună, care are un antrenor tânăr, foarte bun și care a făcut o minune când a salvat această echipă de la retrogradare anul trecut.

(…)Ne-am pregătit foarte bine și sperăm că vom face un meci frumos din toate punctele de vedere. Ar fi importantă o victorie”, a declarat antrenorul Universității Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și