Închide meniul

Dan Petrescu face curăţenie la Kayserispor. A renunţat la cinci jucători, chiar înaintea meciului cu Fenerbahce. Vedeta care se află pe listă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 ianuarie 2021, 13:37

Dan Petrescu face curăţenie la Kayserispor. A renunţat la cinci jucători, chiar înaintea meciului cu Fenerbahce. Vedeta care se află pe listă

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dan Petrescu a renunţat la cinci jucători de la Kayserispor

Dan Petrescu îi face loc lui Budescu, deşi Astra spune că nu a primit încă nicio ofertă oficială. Cinci jucători au fost puşi pe liber de Kayserispor chiar înaintea unui meci de foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kayserispor a dat afară cinci jucători, după ce s-a sfătuit cu Dan Petrescu

Cel mai important nume aflat pe listă este cel al lui Manuel Fernandes. Portughezul în vârstă de 34 de ani a jucat inclusiv la Everton şi Valencia. Kayserispor a mai renunţat la İlhan Depe, Mugdat Celik, Harrizon Manzala și Omer Uzun.

Presa din Turcia susţine că decizia conducerii a venit în urma discuţiilor cu staff-ul tehnic pe care îl conduce Dan Petrescu.

Până acum, Kayserispor i-a adus patru jucători lui Super Dan: Ramazan Civelek, Ugur Demirok, Karlo Muhar și Anton Maglica. După ce a câştigat de trei ori în ultimele patru etape, Kayserispor o va înfrunta mâine pe Fenerbahce.

Reclamă

Fenerbahce a oficializat transferul lui Mesut Ozil înaintea meciului cu Dan Petrescu

Echipa din Capitala Turciei tocmai a oficializat transferul lui Mesut Ozil de la Arsenal. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani va încasa 7 milioane de lire de la Arsenal până în iunie.

Ozil a reziliat contractul de comun acord cu gruparea din Premier League, care nu l-a mai folosit deloc din martie.

Reclamă 4 / 0/3

În total, din 2013, de când a fost adus de la Real Madrid, Mesut Ozil a marcat 44 goluri şi a oferit 76 de pase decisive, în 254 de meciuri jucate pentru Arsenal. Ca să îi poată plăti salariul de 3,5 milioane de euro, Fener a copiat-o pe Dinamo şi a cerut ajutorul fanilor, pentru că se confruntă cu multe datorii.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și