Închide meniul

Dan Petrescu pregăteşte "fatala" pentru Gigi Becali. CFR, aproape de semnătura lui Planic. Anunţul făcut de sârbi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2020, 11:46

Dan Petrescu pregăteşte "fatala" pentru Gigi Becali. CFR, aproape de semnătura lui Planic. Anunţul făcut de sârbi

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Planic poate pleca de la FCSB

Cei de la hotsport.rs susţin că Planic are oferte extrem de importante, iar una din ele vine de la rivala lui Gigi Becali, CFR Cluj. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celelalte echipe aflate pe urmele sârbului sunt PAOK Salonic şi Antalya. Pe de altă parte, Becali susţine că cine va încerca să-l deturneze pe Planic poate pierde până la 10 milioane de euro. 

Becali: Planic nu şi-a respectat contractul

Becali l-a dat ca exemplu negativ pe fundașul sârb, spunând că nu și-a respectat contractul de muncă.

”Situația stă în felul următor. Nu e vorba de ambiția mea, e vorba de reglarea unor lucruri, că noi suntem mai deștepți unii ca alții sau că avem impresari. Trebuie să respectăm contractele. Planic va fi dat ca exemplu și trebuie să plătească clauza de 10 milioane de euro. O să vedem dacă i se termină contractul luna asta.

Eu știu că a primit banii la zi, nu la lună, la zi. A primit două luni bani de la statul român. Conform legilor naționale, la comisia UEFA este o fată Mădălina, care a fost avocata ce ne-a reprezentat pe noi și acum este singura româncă care a făcut parte din comisia UEFA de disciplină. 

Reclamă

Noi nu am încălcat legea. El a muncit alea două luni? Noi când am făcut o propunere, unii au acceptat, iar alții nu. El nu a aceptat. Pentru salvarea clubului l-am trimis în șomaj tehnic. În alea două luni trebuie să salvezi clubul. Dacă nu muncești, nu iei bani. A fost situația asta. Pe mine mă avantajează că ei se bazează pe contractul ăsta”, spunea Becali. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și