Închide meniul

Dan Petrescu, scandal uriaş în Turcia! Acuzaţii de blat, după ultimul meci din campionat. Totul se poate termina la Tribunal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 17:45

Dan Petrescu, scandal uriaş în Turcia! Acuzaţii de blat, după ultimul meci din campionat. Totul se poate termina la Tribunal

Hepta

Echipa antrenată de Dan Petrescu, Kayserispor, este acuzată de blat

Oficialii lui Erzurum l-au suspendat pe termen nelimitat pe fotbalistul ghanez, în vârstă de 21 de ani, Yaw Ackah. Acesta a fost eliminat în minutul 34 al meciului cu Kayserispor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţii de blat după Erzurumspor – Kayserispor 1-1

Ackah a fost împrumutat chiar de la echipa antrenată de Dan Petrescu, pe 1 februarie. El a fost adversarul lui Kayseri la o săptămână distanţă. Erzurum a găsit suspect modul în care ghanezul a fost avertizat de două ori în câteva secunde. 

Cel de-al doilea avertisment a fost pentru proteste. Scorul era 1-0 pentru gazde în momentul eliminării, care s-au văzut egalate până la final. Şefii lui Erzurum cred că fotbalistul a fost eliminat intenţionat, scrie Hurriyet.

"Nimic nu justifică acuzațiile fără rațiune, nefondate și incorecte. (…) Va fi un proces împotriva unor manageri iresponsabili care vor să ascundă eșecurile sportive calomniindu-și rivalii", a venit răspunsul celor de la Kayserispor. 

Dan Petrescu: "A fost un meci pe viaţă şi pe moarte"

"A fost un meci pe viață și pe moarte pentru cele două echipe, o luptă între două echipe aflate jos în clasament. Nu cred că am jucat bine. Erzurum a jucat foarte bine astăzi, chiar şi în zece oameni. Trebuie să fim fericiţi cu acest punct", a spus Dan Petrescu, după partida în care echipa sa a jucat cu un om în plus timp de o oră.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și