Închide meniul

Daniel Pancu, emoţionat de drama lui Christian Eriksen. „În situaţia lui sunt mulţi jucători la Euro”. Cum a devenit ipohondru după moartea lui Cătălin Hîldan

Mihai Ispas Publicat: 13 iunie 2021, 15:53

Daniel Pancu, emoţionat de drama lui Christian Eriksen. „În situaţia lui sunt mulţi jucători la Euro. Cum a devenit ipohondru după moartea lui Cătălin Hîldan

Profimedia

Daniel Pancu, declaraţii emoţionante despre drama lui Christian Eriksen

  • Pancu îl laudă pe Kjaer
  • Cum a fost afectat de moartea lui Hîldan

Daniel Pancu a rămas impresionat de Simon Kjaer, căpitanul Danemarcei, cel care i-a oferit primul ajutor lui Christian Eriksen, după ce s-a prăbuţit pe gazon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce a făcut Kjaer… pentru mine e cel mai important om de pe planetă în momentul de faţă! Forţa, încrederea, speranţa pe care le-a transmis colegilor, familiei jucătorului, tuturor celor de stadion, stăpânirea aia de sine! Un lider fantastic!”, a spus Daniel Pancu.

Daniel Pancu: „În situaţia lui Christian Eriksen mai sunt mulţi jucători la aceste Europene”

Fostul jucător al lui Rapid se teme că şi alţi jucători pot fi în situaţia lui Eriksen.

Reclamă

„Cu siguranţă, una dintre cauze este suprasolcitarea. Un alt factor important cred eu că e stresul la care sunt supuşi. Presiunea e foarte mare.

În situaţia lui Christian Eriksen mai sunt mulţi jucători la aceste Europene. Faptul că s-a reluat jocul pe mine m-a surprins foarte mult”, consideră Pancu.

Reclamă

Comparaţie cu moartea lui Cătălin Hîldan

Daniel Pancu şi-a adus aminte de moartea lui Cătălin Hîldan când a văzut clipele dramatice de la Copenhaga.

„Eu vă spun că în 2000, când s-a întâmplat tragedia cu Cătălin Hîldan, jucam la Rapid şi jumătate din echipă, inclusiv eu, am devenit ipohondri. Pentru că în fiecare zi după tragedia aia mergeam la doctor. Ori ne doare în stânga ori ne doare în dreapta, ori ne doare capul.

Antrenamentele erau triste. Cel puţin o săptămână lucrul ăsta s-a resimţit. Mă pun în pielea colegilor lui de echipă. Sincer, e peste puterea mea de înţelegere cum au putut să intre pe teren în momentele alea”, a mai spus Daniel Pancu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21
Echipa naţională • 26 mart., 16:54
România U21, victorie dramatică cu Armenia U21! „Eroul” naţionalei, copleşit de emoţii: „Mi-a marcat cariera!”
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine "atacă" selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Echipa naţională • 16 mart., 13:22
Lotul României U21 pentru meciul cu Armenia! Cu cine „atacă” selecţionerul Daniel Pancu primul loc în grupă
Daniel Pancu, după Rapid - FCSB 4-0: "E greu de comentat ceva". Selecţionerul naţionalei U21 a spus unde s-a făcut diferenţa!
Liga 1 • 9 mart., 22:13
Daniel Pancu, după Rapid – FCSB 4-0: „E greu de comentat ceva”. Selecţionerul naţionalei U21 a spus unde s-a făcut diferenţa!
Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani
Diverse • 8 mart., 16:34
FOTO
Din ce face bani soţia lui Daniel Pancu! Cum i-a unit destinul după 18 ani: „I-am spus că stau în pat!”
Daniel Pancu, alături de secundul lui Edi Iordănescu la meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari
Echipa naţională • 26 feb., 21:04
FOTO
Daniel Pancu, alături de secundul lui Edi Iordănescu la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari! Cum au fost surprinşi