Închide meniul

De ce a fost convocat Florinel Coman pentru preliminariile CM 2022: "Important e ce faci la naţională"

Antena Sport Publicat: 19 martie 2021, 9:10

De ce a fost convocat Florinel Coman pentru preliminariile CM 2022: "Important e ce faci la naţională"

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Florinel Coman

  • Florinel Coman are 22 de ani
  • El a jucat 4 meciuri la echipa naţională

Florinel Coman a fost implicat în scandalul permisului de conducere eliberat în Ucraina şi a avut probleme medicale. El a marcat un singur gol în actualul sezon al campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică, despre Florinel Coman: "Pe noi ne interesează ce faci la naţională"

Cu toate acestea, "Mbappe" Coman s-a numărat printre jucătorii convocaţi de Mirel Rădoi pentru meciurile din această lună, în care România va debuta în preliminariile CM 2022. Coman are doar 4 meciuri până acum la echipa naţională.

"Important e ce faci la naţională, cum te antrenezi, cum joci. Poate la club dai un randamernt mai bun, poate te antrenezi mai bine. Poate la naţională nu te antrenezi cum trebuie sau nu dai randamentul respectiv. Pe noi ne interesează ce faci la naţională, poate la echipa de club eşti cel mai bun, dar la naţională nu dai randament.

Reclamă

Coman, ultima dată la naţională a fost la meciul cu Austria, a jucat titular şi a făcut un joc foarte bun. A revenit după accidentare şi a jucat meci de meci titular, cu evoluţii din ce în ce mai bune, din punctul nostru de vedere, chiar dacă în ultimele meciuri nu a reuşit să marcheze. 

Dar a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, şi-a creat ocazii de gol, a reuşit să dribleze, să pună probleme adversarilor şi ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis să-l aducem pe Coman", a declarat Nicolae Dică, la telekomsport.

Reclamă

În actualul sezon, Florinel Coman a jucat 21 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. El a marcat 2 goluri şi a dat 8 pase decisive. Florinel Coman, Ovidiu Popescu şi Florin Tănase sunt cei trei jucători convocaţi de Mirel Rădoi de la FCSB.

Programul echipei naționale a României în luna martie

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Fotbal • 24 mart., 22:49
„N-a reuşit să se impună!” Avertisment pentru Florinel Coman, după evoluţia modestă cu Irlanda de Nord
Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali
Liga 1 • 24 mart., 16:03
Cota lui Florinel Coman a explodat! Cât a ajuns să valoreze vedeta lui Gigi Becali
Florinel Coman, pus la zid după meciul României
Echipa naţională • 24 mart., 13:07
Florinel Coman, pus la zid după meciul României: „E numărul 1 la FCSB, dar la națională e foarte discret!”