Închide meniul

Decizia luată de UEFA după ce arbitrul Lawrence Visser a făcut praf meciul România U21 – Ungaria U21! Ce se va întâmpla cu "centralul" belgian

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 16:44

Decizia luată de UEFA după ce arbitrul Lawrence Visser a făcut praf meciul România U21 – Ungaria U21! Ce se va întâmpla cu "centralul" belgian

profimediaimages.ro

Lawrence Visser a făcut praf meciul România U21 - Ungaria U21

Belgianul a fost aspru criticat pentru prestaţia sa din meciul României, însă UEFA nu ţine cont de acest aspect, motiv pentru care l-a delegat din nou pe arbitru la un nou meci de la EURO U21. Lawrence Visser va împărţi dreptatea la partida Islanda U21 – Franţa U21, din grupa C de la Campionatul de Tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Ungaria U21 | Penalty clar neacordat tricolorilor. Decizia uluitoare a arbitrului, după ce i-a lăsat pe maghiari în 10 jucători

România U21 a avut parte de un arbitraj de coşmar în meciul cu Ungaria U21. Micii tricolori nu au primit un penalty clar de la Visser, care a făcut praf meciul cu Ungaria.

Boboc a fost faultat în careu, iar tricolorii au protestat vehement. Arbitrul a ascultat ce i-a spus unul dintre asistenţi, apoi a dictat reluarea jocului cu o repunere din colţul careului mic pentru maghiari.

Lawrence Visser, pus la zid de Ilie Dumitrescu şi Dumitru Dragomir

Arbitrajul centralului "belgian" a fost pus la zid de Ilie Dumitrescu şi Dumitru Dragomir, aceasta fiind doar câteva dintre numele din fotbalul românesc care l-au criticat pe Visser.

"Au avut parte și de un arbitraj senzațional pentru o echipă în inferioritate. A fost un moment extrem de important la acțiunea în care Ciobanu e faultat clar în careu. 11 metri, s-a văzut pe două reluări 100%. După care, fault la Haruț și deschid ei scorul.

Reclamă

Rar mi-a fost dat să văd un arbitraj ca ăsta. Eu am jucat la FC Olt, nu vreau să mai dau exemple. De asta mi-a adus aminte și în seara asta… cornere, faulturi, chestii din astea care te toacă mărunt", a spus Ilie Dumitrescu.

"Arbitrajul? Cred că e bolnav omul, trebuie un consult medical la arbitru. Nu mai sunt bani, nu s-au făcut încasări, de-aia au scos VAR-ul. Vlad a fost cel mai bun din teren, că a scos pe final de meci", a răbufnit fostul preşedinte al LPF.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și