Închide meniul

Dezastru pentru Marius Şumudică după ce a ajuns "Sultanul Turciei". Gaziantep, decimată pentru următorul meci

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 14:34

Dezastru pentru Marius Şumudică după ce a ajuns "Sultanul Turciei". Gaziantep, decimată pentru următorul meci

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Șumudică are un lot decimat

  • Șumudică, decimat înaintea următorului meci
  • Gaziantep are șase jucători incerți

Marius Șumudică este suspendat pentru meciul cu Sivasspor din runda cu numărul 18 din Super Lig, după ce a încasat patru cartonașe galbene. Acesta ar putea să-i piardă și pe conaționalii Maxim și Toșca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul român este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în timp ce golgheterul lui Gaziantep a acuzat probleme la genunchiul drept. Maxim a reușit să puncteze și în victoria de ieri cu Ankaragucu și ar putea fi o pierdere grea pentru Marius Șumudică.

"Din păcate, suntem cam decimați pentru etapa viitoare, când n-avem 3-4 jucători de bază, dar o să intre Mirallas, îmi vor mai intra din jucători și sper ca și acolo să facem o figură frumoasă", a spus antrenorul român pentru digisport.

Reclamă

Dezastru pentru Marius Șumudică înaintea următorului meci

Pe lista jucătorilor accidentați de la Gaziantep se mai numară Dicko, Kana, Biyik și Andre Sousa. Echipa românului este lider în campionatul Turciei, însă așteaptă rezultatele lui Besiktas și Fenerbahce. 

Gaziantep a înregistrat cinci victorii in ultimele șase etape de campionat. Sivasspor, următorul adversar pentru formația lui Șumudică, ocupă locul 13 în clasament și este fără victorie de trei etape. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”