Închide meniul

Dezvăluirea lui Victor Ponta. Gică Popescu a fost aproape să fie graţiat! "O să zică lumea că eu sunt nenorocit" + Ce a spus despre mesajul plagiat pentru Maradona

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 9:18

Dezvăluirea lui Victor Ponta. Gică Popescu a fost aproape să fie graţiat! "O să zică lumea că eu sunt nenorocit" + Ce a spus despre mesajul plagiat pentru Maradona

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gică Popescu putea fi graţiat, susţine Victor Ponta

Unul dintre liderii Generaţiei de Aur, Gică Popescu, a fost condamnat, în martie 2014, în Dosarul Transferurilor. Pedeapsa primită a fost de trei ani o lună şi zece zile de închisoare cu executare. Popescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au discutat Victor Ponta şi Traian Băsescu despre graţierea lui Gică Popescu

"După ce s-a întâmplat nenorocirea cu condamnarea lui Popescu, m-am dus la Băsescu. Era preşedinte, i-am spus că îi fac propunerea de graţiere pentru Gică Popescu şi 'dumneavoastră ieşiţi şi spuneţi că nenorocitul de Ponta a vrut asta. O să zică lumea că eu sunt nenorocit'. 

Băsescu a spus că nu. Am ieşit, am sunat un prieten şi i-am zis să o sune pe Elena Udrea, poate îl convinge ea, dar el nu a vrut. Nu l-am înţeles, cred că regretă şi acum. 

Eu am fost convins că Popescu va fi achitat. Cred că Băsescu s-a gândit că nu e bine să graţieze pe cineva", a declarat Ponta la Digi Sport.

Cum s-a scuzat Victor Ponta pentru mesajul plagiat transmis după moartea lui Diego Maradona

Victor Ponta s-a referit şi la momentul în care pe contul său de Twitter a apărut un mesaj de condoleanţe pentru Diego Maradona, în care folosea o frază copiată de Gary Lineker: "După o viața binecuvântată, dar problematică, să sperăm că va găsi ceva confort în mâinile Domnului".

Reclamă

Ponta spune că a meritat să fie ironizat, dar că nu el a scris mesajul.

"Eu scriu pe rețelele sociale, pe Facebook și Instagram. Pe Twitter nu scriu eu, am pe cineva care se ocupă. Dar oamenii m-au luat la mișto pe bună dreptate. Eu eram ocupat cu campania, a scris un băiat.

Am văzut serialul cu Maradona în Mexic, la Sinaola, în inima drogurilor. Oricine a văzut acel serial se aștepta la un asemenea final. Nu am fost surprins, dar mi-a părut rău. Era o chestiune de timp până când se întâmpla. Și-a trăit viața la maximum", a mai spus Ponta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Popescu a fost condamnat în Dosarul Transferurilor
  • Fostul lider al Generaţiei de Aur ar fi putut scăpa de închisoare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și