Închide meniul

Dinamo ar putea rata amicalul de lux cu echipa lui Mircea Lucescu. Capitala Ucrainei va intra în carantină. Anunţul făcut de şefii "câinilor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 13:23

Dinamo ar putea rata amicalul de lux cu echipa lui Mircea Lucescu. Capitala Ucrainei va intra în carantină. Anunţul făcut de şefii "câinilor"

Hepta

Dinamo Bucureşti ar putea rata meciul amical cu Dinamo Kiev din cauza carantinei care va fi impusă în Capitala Ucrainei

Numărul mare de noi cazuri de Covid-19 a determinat autorităţile de la Kiev să ia măsuri drastice. De sâmbătă, se va intra în carantină pentru o perioadă de trei săptămâni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev – Dinamo Bucureşti, de pe 27 martie, în pericol

Schimbările din Ucraina pun în pericol şi meciul programat pe 27 martie, între Dinamo Kiev şi Dinamo Bucureşti. Una dintre schimbările introduse va fi disputarea evenimentelor sportive fără spectatori. Până în acest moment, s-au vândut peste 20.000 de bilete, scrie gsp

Şefii lui Dinamo speră că amicalul, pentru care au vândut pachete de lux şi în urma căruia sperau să obţină sume importante pentru obţinerea licenţei, să nu fie afectat.

"În momentul de față, amicalul se dispută. Nu s-a vorbit până acum că nu mai mergem, că nu mai jucăm. Noi știm că se va juca, dar așteptăm detalii. Oricum, trebuie să facem teste coronavirus și la dus, și la întors. Pot fi restricții ca la meciurile de Europa", a transmis Mario Nicolae, managerul sportiv al clubului, potrivit sursei citate.

Una dintre variante este ca meciul să aibă loc pe stadionul "Valeri Lobanovski" în locul stadionului "Olimpic", care are o capacitate de 70.000 de locuri. 140 de fani ar urma să călătorească alături de Dinamo la Kiev. În Ucraina, numărul cazurile noi de Covid-19 înregistrate zilnic a trecut de 15.000.

Reclamă

Dinamo mai are datorii de 550.000 de euro

Fanii dinamovişti continuă cursa nebună de a salva clubul de la faliment. Au redus datoria clubului de la 1.200.000 de euro la doar 550.000 de euro.

"CÂINILOR, SUNTEM TOT MAI APROAPE DE SALVAREA CLUBULUI! De la o datorie atât de mare, de 1.200.000€, am reușit să coborâm sub jumătate și am ajuns astăzi la 550.000€.

Nu e ușor să ne împărțim între atâtea greutăți, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da și rateuri. Știm că se sparg toate în capul nostru, chiar și atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac. Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit și ratele la zi către ANAF.

Reclamă 4 / 0/3

Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foștii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Niște impostori care n-au luat în calcul că se pun cu CÂINII. Dar le promitem că LE VA FI GREU CU NOI", au anunţat, acum două zile, fanii dinamovişti într-un comunicat.

Recomandări
  • Dinamo Kiev - Dinamo Bucureşti, programat pe 27 martie
  • Capitala Ucrainei va intra în carantină

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și