Închide meniul

Dinamo începe să spere! Astra nu are portar de Liga 1 pentru restanță. Cu cine își apără giurgiuvenii șansele

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 11 noiembrie 2020, 13:18

Dinamo începe să spere! Astra nu are portar de Liga 1 pentru restanță. Cu cine își apără giurgiuvenii șansele

hepta

Dinamo a ajuns la cinci înfrângeri consecutive în campionat

David Lazar, titularul incontestabil între buturile echipei, a fost chemat la națională pentru cele trei meciuri din luna noiembrie. Se pare că oficialii echipei l-au rugat pe selecționerul Mirel Rădoi să îl lase pe acesta să rămână pentru restanța cu Dinamo, însă rugămintea a venit prea târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, titular în poarta Astrei va fi tânărul Mihai Popa (20 de ani). Restanța, ce implică o nevoie crucială de puncte pentru ambele cluburi, va fi debutul său în primul eșalon al fotbalului românesc, anunță Fanatik.

Tânărul goalkeeper a evoluat în sezonul trecut în Liga 2, fiind împrumutat la Rapid.

Lipsa de experiență, șansa lui Dinamo în meciul cu Astra

Mihai Popa ar putea să fie marea șansă a lui Dinamo pentru a mai stăvili foamea de puncte a ”câinilor”. Băieții lui Contra au ajuns la cinci înfrângeri consecutive și ocupă penultimul loc în clasament.

Portarul Astrei s-a remarcat în sezonul trecut de Liga 2 într-un mod foarte ambiguu. A reușit să apere două penalty-uri consecutive, dar la ambele a fost sancționat pentru că nu a avut picioarele pe linie, astfel că a fost eliminat două a doua lovitură de pedeapsă.

Reclamă

Restanța dintre Dinamo și Astra se joacă sâmbătă, de la ora 21:00, LiveText pe AS.ro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și