Închide meniul

"Dinamo păţeşte exact ce a păţit Chelsea cu Adi Mutu". Magaye Gueye, arătat cu degetul după "scandalul cocaina"

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 martie 2021, 8:49

"Dinamo păţeşte exact ce a păţit Chelsea cu Adi Mutu". Magaye Gueye, arătat cu degetul după "scandalul cocaina"

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Magaye Gueye riscă să fie dat afară de Dinamo

  • Magaye Gueye a fost găsit dopat
  • Atacantul lui Dinamo ar fi consumat cocaină

Testele au fost făcute după derby-ul dintre FCSB şi Dinamo, câştigat de alb-roşii cu 1-0. Control anti-doping ceruseră cu insistenţă chiar oficialii grupării din Ştefan cel Mare. Adrian Porumboiu este sigur că clubul Dinamo nu va avea de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină

"Ce să pățească? Nimic! Dinamo pățește exact ce a pățit și Chelsea cu Mutu, adică nimic. Jucătorul o să pățească.

Omul era simpatic între două tipe, chiar arăta ca un consumator de cocaină. Nu ai cum să îți dai seama… Nu am de unde să știu. Sunt mulți simpatici, euforici, fără ca să fie consumatori de cocaină. Am avut și eu jucători care mergeau în club, dar nu cred că făceau ceva. Ce, eu eram paznicul lor? Mă interesa pe mine? Eu știam ce fac ei la meci și la antrenament.

Reclamă

La Dinamo e greu… Te apucă groaza numai când vezi ce se întâmplă acolo. Nu știi cine e propietar, cine pătește. Ăla trimite bani din Spania ca și cum am fi o țară de bananieri. Ne-au luat toți de fraieri. Mai trimite o portocală, o banană", a declarat Adrian Porumboiu la Prosport.

În 2004, Adrian Mutu a fost dat afară de Chelsea după ce a fost testat pozitiv cu cocaină. Chiar Jose Mourinho ceruse ca internaţionalul român să fie testat. 

Reclamă

Jerry Gane: "Nu mai vreau să vorbesc cu el vreodată"

Şi Jerry Gane a asigurat că nu există riscul ca Dinamo să fie exclusă din Cupa României. Întrebat dacă a luat legătura cu Gueye, antrenorul "câinilor" a răbufnit şi a anunţat că nu mai vrea să aibă de-a face cu fotbalistul.

"Nu se pune problema să pierdem meciul, calificarea sau să avem de suferit noi, ca echipă. Dacă i-ar fi fost descoperite și alte substanțe dopante, în afară de cocaină, atunci da, poate s-ar fi extins ancheta și asupra restului lotului. În plus, au mai fost testați atunci alți doi jucători, Fabbrini și Steliano Filip și ei au fost în regulă

Nu și nici nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată. Să nu-l mai văd! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? E incredibil, chiar nu-mi vine să cred! A venit vestea asta ca o bombă! Dar…

Reclamă 4 / 0/3

Dar va trebui să răspundă pentru ce a făcut. Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul" a spus antrenorul lui Dinamo.

Magaye Gueye mai are contract cu Dinamo până pe 30 iunie 2022. Jucătorul are o cotă de piaţă de 400.000 de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”