Închide meniul

Dinamoviştii, vizitaţi de fani înaintea meciului cu Viitorul. Chiar Contra a pregătit surpriza. "Ne ţinem în viaţă unii pe alţii"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 noiembrie 2020, 12:40

Dinamoviştii, vizitaţi de fani înaintea meciului cu Viitorul. Chiar Contra a pregătit surpriza. "Ne ţinem în viaţă unii pe alţii"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo, ajutaţi de Cosmin Contra

Suporterii "câinilor" nu pot urmări meciul din tribună, din cauza pandemiei, dar au făcut deplasarea la Constanţa. Le-au făcut o surpriză jucătorilor şi au oferit un show pirotehnic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii din PCH au aprins torţe şi fumigene

"NE ȚINEM ÎN VIAȚĂ UNII PE ALȚII ȘI ÎMPREUNĂ ȚINEM ÎN VIAȚĂ DINAMO! 

Cosmin Contra le-a pregătit jucătorilor o surpriză înainte de meciul de astăzi. I-a dus la Lake View pentru un moment de relaxare. Numai că acolo este și cartierul general al DDB Constanța. Când au ieșit pe balconul dinspre lac, băieții au fost întâmpinați de un show pirotehnic și de cântecele de încurajare ale câinilor din DDB.

Întâlnirea s-a încheiat cu celebrul salut dintre galerie și jucători, care a răsunat peste tot lacul Tăbăcăriei", se anunţă în comunicatul PCH.

Reclamă

Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1. De la venirea lui Cosmin Contra, alb-roşiii au învins-o numai pe Gaz Metan mediaş şi are un singur punct avans faţă de Astra. "Guriţă" se teme de faliment.

Dinamo trebuie să aibă un stadion nou. Steaua are, Rapid va avea, Arcul de Triumf este un stadion cochet, nou. Dinamo trebuia să aibă stadion, ar fi putut avea stadion nou, care să fie inaugurat în primăvară.

Toți dinamoviștii trebuie să se gândească la faptul că Dinamo va ajunge până la urmă la faliment, dacă nu se va construi un stadion și o bază noi.

Reclamă 4 / 0/3

Asta indiferent de cineva va fi patron, dacă este Pablo Cortacero sau vor veni alți investitori. Dacă stadionul și baza nu se vor construi în viitor, eu cred că falimentul este unica opțiune”, a declarat, în această săptămână, Cosmin Contra.

Recomandări
  • Suporterii au făcut deplasarea la Constanţa
  • Viitorul - Dinamo, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și