Închide meniul

Dragoste cu ”Sylla” nu se poate! CFR Cluj se desparte de mijlocașul care a jucat doar 5 meciuri

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 octombrie 2020, 20:42

Dragoste cu ”Sylla” nu se poate! CFR Cluj se desparte de mijlocașul care a jucat doar 5 meciuri

profimediaimages

Dan Petrescu îl consolează pe Alexandru Păun după meciul cu Sevilla

Ardelenii au renunțat la serviciile lui Yacouba Sylla, fotbalist care a venit vara trecută de la Stromsgodset, din campionatul Norvegiei,pentru 400.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă avea un CV impresionant cu nume precum Aston Villa, Rennes și Montpellier, mijlocașul nu a fost folosit aproape deloc de Dan Petrescu. Astfel, internaționalul malian și-a reziliat contractul cu CFR, deși înțelegerea sa se extindea până în 2020, conform gsp.ro

CFR Cluj, puține variante la închidere

Sylla a jucat doar de cinci ori în tricoul ardelenilor și a fost titular o singură dată. Mai mult, mijlocașul s-a numărat printre jucătorii care au protestat referitor la neplata salariilor în ultime perioadă.

Rămasă fără Sylla și odată cu plecarea lui Mihai Bordeianu în Arabia Saudită, CFR Cluj îi mai are doar pe Damjan Djokovic și Ovidiu Hoban pe postul de închizător la mijlocul terenului.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și