Închide meniul
EXCLUSIV

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu! Mesajul antrenorului de la PAOK Salonic: „Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 noiembrie 2021, 20:31 / Actualizat: 23 decembrie 2021, 21:07

Adevăratul motiv pentru care Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu! Mesajul antrenorului de la PAOK Salonic: „Acum ţi-aş răspunde cu fermitate asta!

Răzvan Lucescu este antrenorul celor de la PAOK Salonic

Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

Ca şi Hagi, Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu de a veni selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi. Într-un interviu exclusiv pentru Antena Sport, Răzvan Lucescu a explicat de ce nu e momentul să revină la naţională. Antrenorul de la PAOK Salonic îşi doreşte să antreneze zi de zi, o cerinţă care nu este compatibilă cu funcţia de selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a refuzat oferta lui Burleanu

Acum ţi-aş răspunde cu fermitate că nu (n.r. – nu vrea să revină la naţională). Eu am pasiune pentru a fi pe teren, iar asta pot să o fac numai dacă sunt acolo zi de zi„, a spus Răzvan Lucescu în exclusivitate pentru Antena Sport.

Citește și:

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au ajuns marți la Salonic, acolo unde s-au întâlnit cu Răzvan Lucescu pentru a-l convinge să revină la națională. Lucescu Junior a mai fost selecționer în perioada aprilie 2009 – iunie 2011. Acesta a condus naționala României în 21 de partide și a obținut 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

Echipa naţională a României a rămas fără selecţioner, după ce contractul selecţionerului Mirel Rădoi a expirat. El nu a reuşit să califice echipa la Cupa Mondială din 2022. FRF a încercat să-l convingă pe Mirel să-și prelungească contractul.

Răzvan Lucescu, salariu și clauze uriașe la PAOK

Răzvan Lucescu are un salariu anual de 1.8 milioane de euro, unul imposibil de egalat de FRF. Mai mult, patronul Savvidis i-a pus și o clauză de 7 milioane de euro, pe care acesta ar urma s-o plătească în cazul în care pleacă de la PAOK.

Reclamă

Astfel, chiar dacă Lucescu nu are parte de un mandat care să se compare cu precedentul, fiind departe de liderul Olympiacos (7 puncte după 10 etape), venirea lui la națională pare una imposibilă. Chiar şi în faţa jurnaliştilor greci, Răzvan Lucescu a anunţat că nu se pune problema de a veni la naţionala României.

„Nu este nimic de spus. Nu e nimic de comentat. Sunt aici, sunt antrenorul lui PAOK şi am un contract cu clubul, pe 3 ani. Vreau să rămân aici. Nu ştiu cine a postat aceste fotografii, ce persoane bolnave au făcut aceste poze.

Nu există niciun fel de interes din partea mea. Ne-am mai văzut în acel restaurant şi nu au apărut alte discuţii. Nu am nimic de comentat (n.r. – legat de o ofertă). Sunt antrenorul lui PAOK”, a spun Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și