Închide meniul

Cosmin Contra sare în apărarea lui Mirel Rădoi: "Am fost în locul lui şi am păţit acelaşi lucru!" Acuzații incredibile făcute de fostul selecționer

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 14:53

Cosmin Contra sare în apărarea lui Mirel Rădoi: "Am fost în locul lui şi am păţit acelaşi lucru!" Acuzații incredibile făcute de fostul selecționer

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmi Contra, despre situația de la echipa națională

Cosmin Contra înca mai crede în calificarea României la CM 2022 din Qatar. Nu-l crede vinovat pe Mirel Rădoi pentru rezultatele slabe din debutul preliminariilor. "Guriță" a dat vina pe factorii externi, care afectează atmosfera de la echipa națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vine un alt antrenor şi se întâmplă acelaşi lucru. N-am văzut declaraţiile, doar ce-mi ziceţi voi. Nu vreau să intru… Am fost acolo şi ştiu cum se simte Mirel, am fost în locul lui şi am păţit acelaşi lucru. Am fost criticat foarte mult, chiar dacă un an întreg România nu a pierdut niciun meci", a declarat Cosmin Contra, pentru Look Sport.

Cosmin Contra i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi

Contra crede că România poate să-și ia revanșa pentru umilința din Armenia. A identificat, în schimb, o problemă uriașă la nivelul fotbalului românesc. Nu știm să ne recunoaștem nivelul, e de părere Cosmin Contra.

"Spui un adevăr, cred că ar trebui să fim realişti. Există un schimb de generaţie la echipa naţională, eu adusesem deja jucători de la U21, Mirel continuă, nu e uşor să ai performanţă imediat. Trebuie să fim realişti, chiar dacă nu e nimic pierdut. 

Rezultatele ne arată că pot fi surprize. Chiar dacă ai pierdut în Armenia, poţi să speri la locul doi. Nu e nimic pierdut, dar trebuie să fim realişti şi să vedem unde suntem în momentul de faţă cu fotbalul românesc. Să spunem lucrurilor pe nume, e foarte, foarte greu ca echipa naţională să se califice la Mondial", a mai spus Cosmin Contra. 

Reclamă

România a pierdut împotriva Armeniei cu două goluri încasate pe final. Tricolorii conduceau cu 2-1, dar apărea a căzut în minutele 87 și 89. Elevii lui Rădoi au pățit-o și cu Macedonia de Nord!

Cosmin Contra: "Sunt foarte multe interese la echipa națională"

Fostul selecționer a lansat acuzații fără precedent. S-a plâns că există interese secrete în spatele criticilor adresate echipei naționale. A pățit-o și el, la fel ca Mirel Rădoi acum!

"N-am vrut să renunţ la echipa naţională indiferent de moment. Nu înţelegeam aceste critici şi atacuri, au fost multe care nu cred că aveau bază. Până la urmă le-am înţeles, sunt foarte multe interese, sunt foarte mulţi care vor să impună anumite lucruri. Trebuie să te obişnuieşti, să lucrezi cu aceste critici", a afirmat Cosmin Contra.

Reclamă 4 / 0/3

În calificările pentru CM 2022, România a înscris de 5 ori (al treilea cel mai bun atac din grupa J, la egalitate cu Germania) și a încasat șase goluri (a doua cea mai slabă defesivă din grupa J, la egalitate cu Islanda). 11-16 este golaverajul tricolorilor cu Mirel Rădoi pe bancă, în meciurile oficiale.

"Să încerci să te întăreşti, să devii mai bun, mai cerebral. Nu e nimic pierdut, chiar dacă am pierdut două meciuri. Încă avem şanse la locul doi, Mirel trebuie să fie liniştit, să accepte aceste critici. Să-l facă să fie capabil să ia anumite decizii”, a încheiat Cosmin Contra.

România are numai trei puncte după primele trei etape din grupa J şi şi-a redus considerabil şansele de a se califica la turneul final, după o pauză de 24 de ani.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și