Închide meniul

De ce nu a fost convocat Ianis Hagi la echipa naţională pentru meciurile cu Norvegia şi Irlanda de Nord

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2020, 9:48

De ce nu a fost convocat Ianis Hagi la echipa naţională pentru meciurile cu Norvegia şi Irlanda de Nord

Profimediaimages

Ianis Hagi joacă pentru România, în duelul cu Finlanda

  • Ianis Hagi revine la România U21 după 17 luni
  • Mirel Rădoi nu l-a mai convocat la naţionala României

Forma din ultima perioadă nu l-a ajutat pe Ianis să rămână un titular de drept la Rangers, acolo unde Steven Gerrard l-a ţinut mai mult rezervă. A jucat un meci din ultimele 3. Aici se adaugă şi jocul slab prestat de mijlocaş la ultima prezenţă la echipa naţională. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru dubla cu Norvegia şi Irlanda de Nord

Tot de echipa naţională se poate lega şi un alt motiv pentru care Ianis nu va evolua cu Norvegia şi Irlanda de Nord. Declaraţiile făcute după meciul de la Oslo (0-4), în care îl ataca pe selecţioner pentru prestaţia jalnică a tricolorilor poate nu au fost uitate de Rădoi. 

"Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault. 

Reclamă

Suntem la început de drum cu noul selecționer și nu am putut aplica pe teren ce ni se transmite de pe margine. Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie din acest motiv”, a spus atunci Ianis.

Ianis Hagi, convocat la România U21

O altă explicaţie pentru "retrogradarea" lui Ianis ar fi ajutorul pe care el l-ar putea oferi în meciul cât o calificare a României U21, cu Danemarca U21. Tricolorii au nevoie de un succes pentru a merge la European. 

Reclamă

Ianis nu a mai jucat la tineret, de 17 luni. Ultima apariţie a fost în meciul cu Germania de la EURO 2019, o competiţie unde a marcat două goluri şi a dat o pasă decisivă, în 4 meciuri.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”