Închide meniul

Denis Alibec, mulţumit de evoluţia de la Belfast. "Am încheiat grupa cu fruntea sus!". Ce a spus despre Mirel Rădoi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2020, 20:58

Denis Alibec, mulţumit de evoluţia de la Belfast. "Am încheiat grupa cu fruntea sus!". Ce a spus despre Mirel Rădoi

Profimediaimages

Denis Alibec, convins că Mirel Rădoi rămâne la naţionala României

Denis Alibec nu a marcat, dar este mulţumit de prestaţia avută în meciul de la Belfast.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, prima reacţie după Irlanda de Nord – România 1-1 

"Chiar dacă nu am reuşit să câştigăm, este un punct important pentru noi. Ne bucurăm că am intrat în grupa a doua şi sperăm să avem o grupă cât mai favorabilă.

Noi trebuie să avem încredere în noi. Am făcut un meci bun şi trebuie să continuăm aşa. Să nu renunţăm până în ultima clipă.

Ştiam că vor veni cu mingi lungi, că joacă cu doi atacanţi. A fost greu pentru noi să ne luptăm cu ei, important e că am reuşit să înscriem", a declarat Denis Alibec la PRO X.

Atacantul de la Kayserispor este sigur că Mirel Rădoi va refuza oferta Universităţii Craiova şi că va rămâne pe banca naţionalei României.

Reclamă

"Nu decid eu asta dar, din ce văd, cu siguranţă va rămâne pe banca României. Cred că am încheiat grupa cu fruntea sus. Nu am câştigat cu Islanda, dar cred că avem un plus şi se va vedea pe viitor", a mai spus Alibec.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și