Închide meniul

Edi Iordănescu îi apără pe Mirel Rădoi şi Nicolae Dică. „Nu este corect să îi punem la zid!” Ce spune despre şansele de calificare la CM 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 14:33 / Actualizat: 19 mai 2022, 17:07

Edi Iordănescu îi apără pe Mirel Rădoi şi Nicolae Dică. „Nu este corect să îi punem la zid! Ce spune despre şansele de calificare la CM 2022

profimediaimages

Mirel Rădoi şi Nicolae Dică sunt susţinuţi de Edi Iordănescu

Edi Iordănescu îi apără pe Mirel Rădoi şi Nicolae Dică și crede că mai sunt șanse pentru CM 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Toți suntem nemulțumiți de rezultate, de joc. Echipa națională are resurse pentru mai mult. Este și un schimb de generații, chiar dacă îl facem treptat. Rămân susținător al lui Mirel Rădoi și al lui Nicolae Dică, care sunt doi antrenori tineri, cu perspective frumoase.

Avem datoria să îi susținem până la capăt. La sfârșit, vom trage linie, va fi o analiză și cine trebuie să ia măsuri va lua. Cât timp echipa națională este în obiectiv, cred că trebuie să îi susținem”, a spus Edi Iordănescu, la o conferinţă de presă, înaintea meciului dintre CFR Cluj şi Dinamo.

Edi Iordănescu îi apără pe Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

România a obţinut doar trei puncte în primele trei meciuri. A învins Macedonia de Nord (3-2) şi a pierdut cu Germania (0-1) şi Armenia (2-3). Tricolorii sunt pe locul patru în grupă, dar Iordănescu încă mai speră la calificare.

„Sunt foști fotbaliști, foști jucători la nivel de primă reprezentativă. Au o strategie și nu este corect să îi punem la zid. Dacă am apelat la ei și știam că nu au o experiență extraordinară, acum hai să îi lăsăm să muncească. Nu suntem mulțumiți cu ce am văzut, dar speranța există în continuare”, a mai spus Edi Iordănescu.

Reclamă

Victor Piţurcă: „Băi, fraţilor, susţineţi-l pe Mirel Rădoi!”

Şi Victor Piţurcă l-a susţinut pe Mirel Rădoi, căruia i-a cerut să nu îşi dea demisia de la echipa naţională.

„Băi, fraţilor, susţineţi-l pe Mirel Rădoi! Ce vreţi să facă Mirel Rădoi?! Credeţi că e chiar aşa uşor? Să rămână în continure. Sper să fie decizie de luptător, cum a fost ca jucător”, a spus Piţurcă, în exclusivitate la AntenaSport.

Piţurcă a înţeles şi frustrarea lui Rădoi, care şi-a acuzat jucătorii după eşecul de la Eerevan.

Reclamă 4 / 0/3

„Cum adică a dat in jucatori? Mirel Rădoi, în dialog, e mai slobod la gură şi a spus omul realitatea” a mai spus Piţurcă.

Recomandări
  • România are 3 puncte după primele 3 meciuri
  • Tricolorii, pe locul 4 în grupa din preliminariile CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și