Închide meniul

El este fotbalistul care îi poate rezolva problemele lui Rădoi. "Vreau să joc pentru România". A fost nominalizat la cel mai frumos gol din 2020

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 15:04

El este fotbalistul care îi poate rezolva problemele lui Rădoi. "Vreau să joc pentru România". A fost nominalizat la cel mai frumos gol din 2020

Zuma Press / Spp-Jp via Hepta

Fotbalistul evoluează în ambele flancuri ale apărării

  • România are probleme în flancul stâng al apărării
  • Soluția poate veni din Elveția

Andrea Padula este născut în Elveția din mamă româncă și tată italian. Fotbalistul are dublă cetățenie, română și italiană, și își dorește să joace pentru naționala lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Padula, mesaj clar pentru FRF: "Vreau să joc pentru România"

„Vreau să joc pentru naționala României! E visul meu”. Nu, din păcate, nu m-a căutat nimeni. Dar lansez eu un mesaj: îmi doresc enorm să joc pentru România! Îmi place mult țara, îmi plac oamenii, românii sunt foarte prietenoși

Sunt pregătit să acopăr postul de fundaș stânga la naționala României! Nu-mi e frică de presiune, în fotbal e presiune în fiecare zi, la fiecare antrenament și meci, dar trebuie să ai o minte puternică și să faci față presiunii.

Reclamă

Andrea Padula: "Mă pot adapta. Îmi place să ajut atacul. Fac ambele faze"

 Mă pot adapta fotbalului de la naționala României. Dacă vrei să faci ceva cu adevărat o să reușești. Îmi doresc să joc pentru România și cred că se poate îndeplini acest vis

Pot să joc fundaș stânga sau dreapta, îmi place să ajut și atacul, pot face ambele faze foarte bine. Pot juca fără probleme pe ambele părți, dar prefer să joc fundaș stânga, cred că pot aduce un plus din poziția asta. Ca puncte forte: sunt rapid, bun la duelurile unu contra unu și sunt agresiv", a declarat fotbalistul pentru Gazeta Sporturilor.

Reclamă

Andrea Padula este titluar la FC Basel, una dintre cele mai titrate echipe ale Elveției, care evolueză aproape an de an în Liga Campionilor. Acesta a înscris unul dintre golurile nominalizate la premiul pentru cea mai frumoasă reușită din campionatul Elveției, în 2020.

Andrea Padula este un fan al Ligii 1

Fotbalistul lui FC Basel a mai spus că urmărește meciurile din campionatul nostru. Acesta consideră că Liga 1 este la un nivel foarte bun și a vorbit la superlativ despre FCSB și CFR Cluj. Mai mult, la un moment dat chiar a fost aproape să ajungă în România. 

Reclamă 4 / 0/3

"Urmăresc meciuri din România, mai discut cu unchiul meu care e microbist și urmărește toate partidele din campionat. Știu că sunt jucători de calitate la Steaua București (n.r. – FCSB), de exemplu. Mi se pare că Liga 1 are un nivel foarte bun. Am văzut acum 2 ani meciul cu Lugano din Europa League. Am văzut și CFR Cluj jucând contra elvețienilor, CFR e altă echipă foarte bună, care îmi place. Din păcate, nu am fost la niciunul dintre meciuri pe stadion”, a spus Padula.

Andrea Padula se află la FC Basel de la începutul acestui sezon. În actuala stagiune, el a bifat 11 apariții în campionat și trei în Europa League. 500.000 euro este cota sa de piață, conform transfermarkt. 
 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO
Suporter.as.ro • 20 mart., 20:53
Alimentele cu care prind energie fotbaliştii naţionalei, înainte de EURO! „Tricolorii” le recomandă tuturor românilor