Închide meniul

Florin Prunea, atac devastator la adresa FRF. Mihai Stoichiţă, făcut cu ou şi cu oţet. "Am râs de el!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 noiembrie 2020, 16:41

Florin Prunea, atac devastator la adresa FRF. Mihai Stoichiţă, făcut cu ou şi cu oţet. "Am râs de el!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoichiţă, atacat de Florin Prunea

  • Fostul internaţional a răbufnit
  • Mihai Stoichiţă, criticat în termeni duri

Prunea a pus tunurile pe Mihai Stoichiţă. Şeful Comisiei Tehnice al Federaţiei a vorbit despre şansele pe care le mai au tricolorii la clasarea pe primul loc în grupă. A omis să ia în calcul partida pe care o are de disputa liderul Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă, pus la zid de Florin Prunea

"Am văzut aseară pe cineva, din cadrul FRF, spunând că jucăm finala în Irlanda de Nord. Dar el uitase de meciul de azi! Ăştia nu ştiu cu cine joacă. Când am auzit aseară… colegii voştri i-au zis, vedeţi că mai e un meci mâine. El a răspuns: 'A, da? Nu ştiam'.

Dacă n-am râs… eram cu nişte prieteni. Îţi dai seama la ce nivel sunt? Ăştia nici nu ştiu ce meciuri mai sunt în grupă. Dacă nu ştii că Austria joacă cu Irlanda de Nord, e prea mult! E bine că a aflat acum", a declarat Florin Prunea la Digi Sport

Reclamă

Mihai Stoichiţă a transmis că şi-ar fi dorit ca reprezentativa României şi-ar fi dorit să îşi poată lua, pe teren, revanşa în faţa selecţionatei Norvegiei. Tricolorii au cedat cu 0-4 în meciul tur.

E o situație ciudată, deja mutăm fotbalul în alte zone. Nu e o mare bucurie, în niciun caz. Mult mai bine ar fi fost să câștigăm pe teren, dacă am fi putut. Nu știu ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi fost aceeași situație, la ei a fost luată hotărârea de Ministerul Sănătății.

Reclamă

Depindem și de rezultatul din meciul Austria-Irlanda de Nord. Ne trebuie victorie dacă Austria nu câștigă. Dacă va câștiga Irlanda de Nord, ne ajunge și un egal, în funcție de rezultatul de acolo, poate fi făcută și o strategie. Dar singura strategie ar trebui să fie victoria”, a declarat Mihai Stoichiță.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”