Închide meniul

Fotbalistul cu 38 de meciuri la națională ignorat de Mirel Rădoi: "Îmi doream să fiu în lot!" Cum a primit vestea că rămâne "acasă"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 15:22

Fotbalistul cu 38 de meciuri la națională ignorat de Mirel Rădoi: "Îmi doream să fiu în lot!" Cum a primit vestea că rămâne "acasă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorul are 38 de apariții pentru prima reprentativă a României

Dragoș Grigore nu s-a supărat pe Mirel Rădoi că l-a lăsat în afara lotului de 25 de jucători pentru primele partide ale naționalei din 2021. A spus că va trage din greu să nu rateze și următoarea convocare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sigur că îmi doream să fac parte din lotul echipei naţionale, însă, dacă nu sunt acolo, înseamnă că nu merit momentan. Nu îmi rămâne decât să mă antrenez mai bine, să joc mai mult la echipa de club şi atunci probabil că voi fi selecţionat şi la naţională", a declarat Dragoș Grigore, pentru Telekom Sport. 

Dragoș Grigore, jucătorul ignorat de Mirel Rădoi la echipa națională

În vârstă de 34 de ani, Dragoș Grigore a bifat 16 apariții în acest sezon pentru Ludogoreț. Ultimul său meci pentru România a fost în septembrie 2020, 3-2 pe terenul Austriei. A reușit să și marcheze în acea partidă.

"Sigur că îmi doream să fiu. Acum, dezamăgit… Nu ştiu dacă e o dezamăgire. Mi-aş fi dorit să fiu acolo, însă la naţională sunt chemaţi jucătorii care sunt mai în formă, ai momentului. Staff-ul a decis să nu fac parte din lot, nu e nicio problemă, viaţa merge mai departe. Sunt sigur că pe viitor, dacă voi merita, voi face din nou parte din lotul naţionalei", a mai spus Dragoș Grigore.

Dragoș Grigore a strâns, în total, 38 de selecții pentru naționala României. Fostul dinamovist a debutat în februarie 2011, într-un amical câștigat la penalty-uri cu Cipru. 

Reclamă

Dragoș Grigore a fost integralist în toate partidele României de la EURO 2016. A fost singurul său turneu final în tricoul primei reprezentative. 

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0), David Lazar (Astra, 1/0); Florin Iacob (UTA Arad/România)

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Andrei Burcă (CFR Cluj 4/0), Mario Camora (CFR Cluj 2/0), Ovidiu Popescu (FCSB, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova 17/0);

Reclamă 4 / 0/3

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1), Florin Tănase (FCSB, 5/0), Florinel Coman (FCSB, 4/0), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 10/0);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și