Închide meniul

George Ganea, declaraţie războinică înainte de EURO U21! Internaţionalul român o avertizează pe Germania: "Trebuie să se teamă!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2021, 17:34

George Ganea, declaraţie războinică înainte de EURO U21! Internaţionalul român o avertizează pe Germania: "Trebuie să se teamă!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

George Ganea, avertisment pentru Germania U21

Germania U21 are un lot a cărui valoare ajunge la 106 milioane de euro, de şase ori mai mare decât al României, care valorează 17 milioane de euro. Cu toate acestea, George Ganea nu se teme înainte de EURO U21 şi anunţă că "micii tricolori" au de gând să facă o figură frumoasă la turneul final de săptămâna viitoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cred că orice jucător are emoții înainte de meciurile mari. Eu zic că o să trec peste aceste emoții și o să fie bine. Este foarte important să începem turneul cu o victorie, sau măcar să nu pierdem primul meci. Eu zic că o să intrăm foarte încrezători în teren cu Olanda și o să scoatem un rezultat foarte bun.

George Ganea: "Germania trebuie să se teamă!"

Nu mă sperie nimeni. Doar Germania este o echipă mai bine cotată și are jucători foarte buni. Ei trebuie să se teamă de noi pentru că suntem niște jucători de creație. Suntem niște jucători talentați și o să dăm totul pe teren pentru a face niște meciuri frumoase.", a declarat George Ganea pentru FRF.ro.

Programul României U21 la Campionatul European 2021

Faza grupelor va avea loc în perioada 24-31 martie 2021, în timp ce fazele eliminatorii se vor disputa între 31 mai şi 6 iunie 2021.

24 martie, 22:00: România – Ţările de Jos;
27 martie, 19:00: Ungaria – România;
30 martie, 19:00: Germania – România.

Reclamă

Lotul convocat de Adrian Mutu pentru EURO U21

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Marian Aioani (Chindia Târgoviște), Mihai Eșanu (Dinamo București)
Fundași: Ștefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Denis Haruț (FCSB), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Denis Ciobotariu (CFR Cluj), Radu Drăgușin (Juventus/Italia), Raul Opruț (AFC Hermannstadt), Radu Boboc (FC Viitorul)
Mijlocași: Marius Marin (AC Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Răzvan Oaidă (FCSB), Cătălin Itu (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Octavian Popescu (FCSB), Alexandru Cîmpanu (Universitatea Craiova), Alexandru Mățan (Columbus Crew/SUA)
Atacanți: George Ganea (FC Viitorul), Adrian Petre (UTA Arad)

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și