Închide meniul

George Puşcaş, pe urmele lui Harry Kane: "Obiectivul meu este să joc în Premier League"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 mai 2020, 18:45

George Puşcaş, pe urmele lui Harry Kane: "Obiectivul meu este să joc în Premier League"

DPA Images / Nick Potts via Hepta

George Puşcaş evoluează la Reading

Puşcaş a dat 9 goluri în cele 23 de meciuri jucate în Championship, în acest sezon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Simt că aici e locul meu. Simt campionatul foarte puternic și vreau să joc din ce în ce mai bine și să ajung la următoare etapă în care pot să-mi îndeplinesc un vis și să pun rezultatul muncii mele.

Obiectivul meu este să joc în Premier League. Sunt încrezător că voi ajunge să joc și să evoluez acolo, munca te răsplătește mereu", a declarat atacantul pentru Digi Sport

George Puşcaş: "Harry Kane este cel mai bun atacant"

Atacantul lui Tottenham, Harry Kane, este idolul lui Puşcaş. Românul se aseamănă la fizic cu internaţionalul englez: amândoi au 1.88 metri. 

"Îmi place foarte mult, l-am urmărit în ultimii ani pe Harry Kane. Pentru mine este cel mai bun atacant la momentul actual, mă regăsesc foarte mult în el, ca și joc. Îl admir foarte mult.

Reclamă

Mă uit mereu la tot ce face, urmăresc meciurile lor. Mereu încerc să iau ceva de la cei mai buni", a mai spus Pușcaș pentru sursa citată.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere Vezi toate știrile
Citește și