Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu: „Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iunie 2022, 10:55

Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu: „Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia!

Gigi Becali, război total Răzvan Burleanu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a lansat un nou atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu şi a celor din conducerea Federaţiei Române de Fotbal, după ce România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-3. Patronul FCSB a mai spus că nu se simte reprezentat de actuala naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a lansat un nou atac furios la adresa celor din Federaţia Română de Fotbal. Principala ţintă a fost Răzvan Burleanu.

Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu

Ce mă interesează pe mine naţionala. Nu ne reprezintă pe toţi atât timp cât ea este furată, nu ne reprezintă. Naţionala e furată, Federaţia e furată. Nu ne reprezintă. Ne reprezenta dacă erau acolo oameni pe care noi îi voiam şi pe care noi îi votam. Dar atât timp cât ea este furată, cu voturi furate, cu mingi, cu bani şi cu tricouri…

Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia, atunci nu este a noastră. Este furată! Când o să vină acasă din nou, să fie reparată, probabil o să facă Dumnezeu. N-ai ce să faci pentru că acolo sunt nişte trepăduşi care votează… acolo trebuie făcute doar plângeri penale.

Cum adică să vii şi să spui că altul nu are voie să candideze? Păi tu (n.r. Răzvan Burleanu) ai candidat fără să ai dovada că ai fost 5 ani preşedinte de club. Poate nu e niciun preşedinte de club vrednic sau deştept să conducă. Poate o să moară preşedinţii de club care au fost, ce facem? Nu mai conducem Federaţia?

Reclamă

Crezi că Federaţia poate să fie condusă de Vali Argăseală? Trebuie să fie un om cu putere la Federaţie, un om cu cunoştinţe de conducere, cu cunoştinţe despre fotbal. Cum să conducă Vali Argăseală Federaţia? Crezi că un om care poate să conducă un club poate să conducă şi Federaţia? Nu, tată! El trebuie să conducă un club, nu mai multe cluburi. Trebuia un om puternic, cu avengură.

Se ia pe măsura salariului. Câţi bani ia, salarii mari, prime sute de mii de euro… pe ce le ia? Pe ce îşi dau ei pentru primele alea? Fă socoteala… câţi bani ai luat tu? Să îl întrebaţi câţi bani a luat de când e la Federaţie. Cât ai produs tu, pentru că ne-ai îngropat. Iei bani ca să ne îngropi? Nu mai în România se poate întâmpla să iei sute de mii ca să ne îngropi.

S-a făcut o construcţie tiranică, au băgat în statut că nu are voie să candideze nimeni. Au prevăzut în statut mandatele din 2 în 3. Acum poate mai face o Adunare şi bagă cinci mandate sau nelimitate. Fac ce vor ei. Şi atunci vrei rezultate, nu ai cum să ai! Nu e naţionala noastră, ce e furat nu mă reprezintă pe mine„, a fost discursul dur al lui Gigi Becali, În exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu

Fanii au cerut demisiile lui Edi Iordănescu şi Răzvan Burleanu, după ce Muntenegru a marcat al treilea gol. Nu doar selecţionerul a fost luat la ţintă de fanii României. La final, jucătorii României au fost huiduiţi, în timp ce cei din Muntenegru au fost aplaudaţi.

Fanii nervoşi au cerut demisia atât selecţionerului Edi Iordănescu, cât şi lui Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF.

Fanii nu au mai suportat umilinţa cu Muntenegru şi au cerut demisii. Suporterii naţionalei au cerut demisiile selecţionerului Edi Iordănescu şi a lui Răzvan Burleanu. „Demisia! Demisia!„, a fost scandarea fanilor României. „Plecaţi cu toţii!” – au mai strigat ultraşii. Mai mult, fanii echipei naţionale i-au scandat numele lui Gică Hagi.

Muntenegru a marcat de 3 ori în Giuleşti. Stefan Mugosa a reuşit un hat-trick şi a încins spiritele în rândul fanilor români.

Recomandări
  • Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu
  • Patronul FCSB, dezlănţuit după umilinţa cu Muntenegru

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și