Închide meniul

Imagini din izolare. Cum au petrecut tricolorii Sărbătorile Pascale

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2020, 10:10

Imagini din izolare. Cum au petrecut tricolorii Sărbătorile Pascale

frf.ro

Ciprian Tătărușanu, alături de familie de Paște

FRF a publicat o serie de poze cu fotbaliștii care, din cauza pandemiei de Covid-19, nu au putut juca barajul cu Islanda, din preliminariile pentru Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii au petrecut Paștele în familie

George Pușcaș, Valentin Mihăilă și Alex Pașcanu au avut masa plină de Paște. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj la FC Voluntari a stat alături de bunicii săi. Alex Chipciu are mereu casa plină. Patru fete are mijlocașul liderului din Liga 1.

Și stranierii au trăit momente extrem de plăcute. Dragoș Grigore s-a bucurat alături de noul membru al familiei, iar Florin Niță și-ar putea pregăti revenirea la FCSB.

Tricolorii mai au de așteptat până să joace din nou pentru naționala României. Vicepreședintele Federației Internaționale de Fotbal, Victor Montagliani, a dezvăluit că sunt șanse importante ca duelul cu Islanda, din barajul pentru Euro, să se dispute în 2021.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și