Închide meniul

Mirel Rădoi, după ratarea calificării la CM 2022: „E un pas înainte acest loc 3. Sunt sigur că dacă aveam fani cu Islanda, am fi câştigat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 noiembrie 2021, 21:25

Mirel Rădoi, după ratarea calificării la CM 2022: „E un pas înainte acest loc 3. Sunt sigur că dacă aveam fani cu Islanda, am fi câştigat

De ce nu revine Radoi la FCSB

Hepta

„Am avut ceva speranţe la 1-1, după aceea, erau şanse foarte mcii. Important e felul cum ne-am prezentat şi noi, chiar dacă am întâlnit o echipă slabă. Am ratat multe ocazii. Îmi menţin declaraţia pe care am am avut-o, e un eşec această campanie. E o echipă iubită, e o mică emulaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E un pas înainte acest loc 3, campania trecută am fost pe 4. Sunt sigur că dacă aveam fani cu Islanda, am fi câştigat. Nu e un motiv pentru care am ratat barajul. Noi nu primisem notificările pe bancă. Mai mari emoţii am avut din partea cealaltă. La noi se punea problema când vom marca, nu se punea problema să primim gol. Sunt bucuros că băieţii au răspuns bine”, a spus Rădoi, la Pro X.

Dennis Man, prima reacție după ce am ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2022

Tricolorii au câștigat ultimul meci din grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022, dar au ratat clasarea pe loc de baraj. Jucătorii antrenați de Mirel Rădoi au trăit o nouă dezamăgire.

Dennis Man și Nicușor Bancu au marcat la Vaduz, dar golurile lor nu au mai contat decât la statistici. Din 1998 nu a mai ajuns reprezentativa României la un turneu final de Campionat Mondial.

„La un moment dat am auzit tot stadionul cum se bucură, eram foarte fericiți, dar din păcate meciul din partea cealaltă nu a fost bun pentru noi. Trebuie să fim puternici și să mergem înainte. Eu cred că trebuia să dăm mai mult la fiecare meci. Trebuia mai multă muncă, probabil.

Reclamă

Personal m-am bucurat foarte mult pentru gol, dar este o bucurie pe jumătate. Într-un fel sunt dezamăgit. Este o dezamăgire foarte mare, dar trebuie să fim puternici, să ne uităm unul la celălat și să nu mai facem aceleași greșeli. Cu siguranță putem să ne calificăm la urmatoarele turnee finale, eu cred că vom avea șanse„, a declarat Dennis Man, marcator în Liechtenstein.

Naționala României s-a clasat pe locul 3 în grupa J. A înregistrat 5 victorii, 2 remize și 3 înfrângeri în această campanie de calificare. Tricolorii au adunat 17 puncte, cu 10 mai puțin decât liderul Germania și cu unul în minus față de ocupanta locului secund, Macedonia de Nord.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Liechtenstein – România 0-2
  • Declaraţiile lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 FotoPrimul lucru pe care l-a făcut Constantin Budescu, după ce a plecat de la Farul! A scos din buzunar o sumă uriașă 19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și