Închide meniul

Nicolae Dică îşi ia rolul în serios! Mesaj categoric pentru tricolori, înaintea debutului în preliminariile CM 2022: "Trebuie să fim mult mai uniți decât eram înainte!"

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 14:43

Nicolae Dică îşi ia rolul în serios! Mesaj categoric pentru tricolori, înaintea debutului în preliminariile CM 2022: "Trebuie să fim mult mai uniți decât eram înainte!"

Instagram echipa naţională

Nicolae Dică, mesaj categoric pentru tricolori

  • Nicolae Dică, sfaturi pentru tricolori
  • România – Macedonia de Nord, 25 martie, LIVE TEXT pe AS.ro

Fără Rădoi în tabăra tricolorilor, Nicolae Dică şi-a luat rolul în serios. Până la revenirea selecţionerului, acesta se asigură că internaţionalii români sunt motivaţi şi vor da totul pe teren în următoarele meciuri. Mesajul lui "Dicanio" este categoric: echipa naţională trebuie să fie mai unită ca niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Băieții, din punctul meu de vedere, sunt bine. Este ok că la echipele lor de club au avut randamentul foarte bun înainte de această convocare. Ne bucurăm pentru ei că au început să joace, au realizări pe la echipele unde ei evoluează. Important este că și la echipa națională, atunci când ajung aici, să joace, să dea totul pentru echipa națională și să aibă mai multe realizări chiar decât au la echipele de club. I-am simțit încrezători, și noi avem încredere în ei, este un început și este normal să aibă încredere. Jucătorii trebuie să înțeleagă că atunci când ești la antrenamente trebuie să dai totul, oricine ar fi în față ta. Tu trebuie să fii concentrat, să dai totul în antrenamente.  

Nicolae Dică: "Trebuie să dai totul, oricine ar fi în față ta!"

Chiar dacă este antrenorul principal, chiar dacă rămâne pentru o perioadă antrenorul secund, tu trebuie să fii preocupat, să dai totul în antrenamente, să fii jucător profesionist. Este clar că în această situație trebuie să fim mult mai uniți decât eram înainte, comunicarea noastră trebuie să fie mult mai bună decât era înainte. Eram un staff unit și suntem în continuare un staff foarte unit, dar acum trebuie să fim mult mai mult decât eram până acum. Prin această situație care s-a ivit ei ar trebui să fie și mai motivați decât au fost până acum și sper să vedem asta la meciurile pe care le avem.", a declarat Nicolae Dică în cadrul unui interviu pentru FRF.ro.

Reclamă

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu
AntenaPLAY • 26 mart., 8:43
„Are o viteză în plus faţă de Coman” Un fost internaţional îl elogiază pe fotbalistul neconvocat de Edi Iordănescu!
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala
Echipa naţională • 23 mart., 1:04
Răzvan Marin ştie cum va fi convins Edi Iordănescu să semneze un nou contract cu naţionala: „Cu siguranţă va rămâne cu noi”
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani!
AntenaPLAY • 21 mart., 20:14
Mesajul lui Horaţiu Moldovan pentru Marian Aioani! Înţelegerea pe care o are titularul naţionalei cu înlocuitorul lui de la Rapid