Închide meniul

Presa din Germania transmite un mesaj clar înainte de România U21 – Germania U21! "Ne este interzis să pierdem"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 martie 2021, 10:43

Presa din Germania transmite un mesaj clar înainte de România U21 – Germania U21! "Ne este interzis să pierdem"

Profimediaimages

Germania U21, obligată să nu piardă meciul cu România

"Ne este interzis să pierdem", a fost concluzia celor de la Kicker, care au şi explicat că aceasta este singurul scenariu în care nemţii ar fi eliminaţi. Restul variantelor i-a transforma pe nemţi în câştigătorii Grupei A. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Germania U21 | Pariorii merg pe mâna nemţilor

România U21 – Germania U21 este meciul care ne poate duce în sferturile de finală ale Euro 2021, dar bookmakerii nu ne dau şanse foarte mari pentru duelul cu nemţii.

Astfel, cota unei victorii a nemţilor are 1,69, în timp ce, dacă pariezi pe succesul tricolorilor, vei câştiga de 7.35 ori mai mulţi bani. Egalul, unul care de asemenea ne poate duce în sferturi, are o cotă de 3.67.

România şi Germania pot ajunge de braţ în sferturi dacă vor înregistra un rezultat de egalitate, cu cel puţin două goluri marcate. Astfel, cine mizează pe acest scenariu se poate îmbogăţi. Scor corect 2-2 are o cotă de 12, 3-3 creşte la 28, iar un nebun 4-4 ajunge la cotă 100.

România U21 – Germania U21 |  Clasament Grupa A

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și