Închide meniul

Rădoi are și susținători! Contra sare în apărarea selecționerului: ”Este un schimb de generații!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 octombrie 2020, 21:04

Rădoi are și susținători! Contra sare în apărarea selecționerului: ”Este un schimb de generații!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Chiar cel pe care l-a înlocuit, Cosmin Contra, îi ia apărarea lui Rădoi. Antrenorul celor de la Dinamo merge pe mâna actualului selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra: ”Rolul de selecționer este unul foarte greu”

Rolul de selecționer este un rol foarte greu, în care orice ai face… dacă câștigi ești bun, dacă pierzi ești criticat foarte tare. Mirel trebuie să fie tare, va analiza și sigur va lua deciziile corecte. 

Eu am încredere în Mirel. Este un schimb de generații, jucătorii au început să se transfere în afară, să joace acolo și probabil pe viitor vom avea o echipă mai puternică”, a declarat Cosmin Contra.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și