Închide meniul

Revolta lui Rădoi! Selecționerul a răbufnit  și amenință cu dezvăluiri privind interesele din jurul echipei naționale 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2020, 5:24

Revolta lui Rădoi! Selecționerul a răbufnit  și amenință cu dezvăluiri privind interesele din jurul echipei naționale 

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi este selecţionerul României

Rădoi susține că sunt anumite persoane care vor să-și promoveze jucătorii sau au interese de a vedea alți antrenori pe banca României. Selecționerul a lăsat de înțeles că va discuta despre aceste lucruri după meciul cu Irlanda de Nord, din Liga Națiunilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din câte se pare, printre persoanele la care se referă Mirel Rădoi se numără Gigi și Giovanni Becali, conform gsp.ro. Primul a cerut demisia selecționerului, iar cel de-al doilea a criticat selecția făcută de acesta. 

Mirel Rădoi amenință cu dezvaluiri

"Pot să fac și eu o analiză asupra celor care mă critică, dar nu am la dispoziție acum timpul necesar pentru a realiza așa ceva. În momentul de față n-am acest timp, să văd exact unde duc ele, care sunt interesele lor, dar după meciul cu Irlanda de Nord o să putem să vorbim în detaliu. 

O să avem timp să vorbim despre fiecare în parte. Să vedem ce interese au, de a-și promova anumiți jucători sau o anumită imagine sau un anumit antrenor. Așa, dacă acum mă apuc să vorbesc la general, am putea scăpa din vedere multe lucruri și analiza n-ar mai fi exactă", a declarat Mirel Rădoi zilele trecute. 

Mirel Rădoi, deranjat de speculațiile că va pleca la Universitatea Craiova

Selecționerul s-a arătat deranjat și de faptul ca anumite persoane, precum Giovanni Becali și Florin Prunea, au anunțat faptul că el nu va mai continua pe banca echipei naționale, urmând sa preia Universitatea Craiova. 

Reclamă

"Sunt deja obișnuit să văd că lucruri legate de mine și de anumiți jucători sunt declarate sau apar în spațiul public în ziua meciului sau cu o zi înainte.

Nu știu de ce, dar văd că foarte multe persoane știu deja în locul meu unde o să fiu, ce o să fac după meciul cu Irlanda de Nord", a mai spus Radoi.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și