Închide meniul

România U21 – Germania U21 | De ce nu îl foloseşte Mutu pe Radu Drăguşin la Euro 2021. "E un jucător extraordinar". Mitică Dragomir îl cere titular: "Fără el nu putem juca"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 14:54

România U21 – Germania U21 | De ce nu îl foloseşte Mutu pe Radu Drăguşin la Euro 2021. "E un jucător extraordinar". Mitică Dragomir îl cere titular: "Fără el nu putem juca"

profimediaimages

Radu Drăguşin a debutat la Juventus, dar nu a jucat deloc la Euro U21

Radu Drăguşin nu a jucat deloc în primele meciuri din grupă, cu Olanda şi Ungaria. Adrian Mutu a declarat că s-a temut să nu fie cuprins de emoţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Germania U21 | Adrian Mutu: "Radu Drăguşin e un jucător extraordinar"

"Nu, cu siguranţă sunt oameni de fotbal care vorbesc şi îşi dau cu părerea despre U21. E foarte bine. Îi ascult, nu mă supăr chiar când sunt criticat sau îmi fac sugestii că unii jucători ar trebui să joace. 

Într-adevăr, Radu (n.r. Drăguşin) e un jucător extraordinar. La fel ca şi Tavi (n.r. Octavian Popescu) are şi el 18 ani (n.r. are 19 ani) şi este încă tânăr. A jucat doar câteva minute pentru Juventus. Poate că, dacă era aruncat de la început, ar fi fost cuprins de emoţii", a transmis Adrian Mutu la conferinţa de presă. 

Adrian Mutu, sfat pentru Radu Drăguşin: "Ar fi bine să aibă continuitate în a juca"

Drăguşin are locul asigurat în lotul reprezentativei de tineret, mai ales că vârstă îi permite să participe şi în următoarele campanii de calficare. Tânărul fotbalist se află la final de contract cu Juventus şi trebuie să îşi decidă viitorul în această vară.

"Va fi nevoie de el. Când va fi chemat sigur va da tot. Nu trebuie să punem prea mare presiune pe copii pentru că sunt foarte tineri. E nevoie de meciuri ca să se maturizeze. Trebuie să fim puţin atenţi ce alegeri facem.

Reclamă

Normal, la vârsta lui ar fi bine să aibă continuitate în a juca. El trebuie să ia alegerea cea mai bună pe care el să o simtă", a mai spus Mutu, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Germania U21.

România U21 – Germania U21 | Dumitru Dragomir: "Fără Drăgușin nu putem juca. Ciobotariu e clămpău"

Dumitru Dragomir este printre cei care au cerut titularizarea lui Radu Drăguşin în duelul decisiv de mâine.

"La meciul ăsta, fără Drăgușin nu putem juca. Cu Germania trebuie să fie titularul titularilor, nemții vin peste noi, pe viteză, va fi altceva. Ne trebuie obligatoriu un jucător de viteză în defensivă. 

Reclamă 4 / 0/3

Ciobotariu e jucător bun, dar e clămpău. Înalt și mai lent, așa se zice în termeni fotbalistici. Dar mi-a plăcut cum a jucat", a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit gsp.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și