Închide meniul

Să vină Islanda! Rădoi a creat o altă Românie! Concluziile selecţionerului după succesul fantastic cu Austria: "Astea trebuie recâştigate"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 21:40

Să vină Islanda! Rădoi a creat o altă Românie! Concluziile selecţionerului după succesul fantastic cu Austria: "Astea trebuie recâştigate"

Mirel Rădoi este selecţionerul României

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

"Meritam să plecăm cu punctele de aici. E o descătuşare, meritam şi cu Irlanda de Nord punctele. Suntem pe primul loc, dar trebuie să fim moderaţi, se poate răsturna oricând situaţia din clasament. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă am câştigat, îmi menţin părerea, Austria e cea mai echilibrată din toate cele 4. Poziţia de acum ne obligă să rămânem acolo, pe primul loc în grupă. Nu am lucrat sistemul 5-4-1, dar băieţii l-au înţeles perfect, deşi am vorbit doar teoretic. 

Nu am câştigat mare lucru, doar entuziasm şi încredere. În zilele pe care le-am avut cu băieţii, au înţeles ce înseamnă determinare, spirit. Astea trebuie recâştigate. Am păstrat ce a fost bun de la vechiul staff, ţin să le multumesc, noi doar am reuşit să completăm cu câteva lucruri", a declarat Mirel Rădoi la Pro TV.

Rădoi: "Merg cu alt entuziasm la club"

Victoria obţinută cu Austria le va da un moral bun şi jucătorilor. Aceştia au declanşat deja fiesta în vestiar, după succesul cu 3-2.

"Am discutat cu băieţii, le-am spus că s-au întors poate cu capul în pământ la cluburi după meciurile naţionalei în ultimul timp. Acum merg cu alt entuziasm", a mai declarat Rădoi.

Reclamă

Rădoi a explicat netitularizarea lui Puşcaş

Rădoi a explicat de ce l-a ţinut pe Puşcaş pe banca de rezerve, deşi acesta a fost cel care a marcat golul primei repreizentative în meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1

"Am discutat cu Puşcaş, el n-a facut mare lucru din punct de vedere fizic la club, rapoartele arătau că e predispus la o accidentare. Am discutat, i-am spus ce am de gând. Aveam nevoie de prospeţime în permanenţă la atacanţi. 

Fundaşii construiau foarte bine, atacanţii trebuiau să poată să facă pressing. Am avut o înţelegere şi cu antrenorul de la Reading, am fost de acord să facem un plan, să se întoarcă bine la club şi să putem beneficia de performanţele lui", a mai spus Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Rădoi, încântat de evoluţia debutanţilor

"Debutanţii au jucat foarte bine, n-au arătat emoţii. Nu asta a fost targetul, să avem debutanţi. Mă bucur pentru evoluţia lor. Mă bucur că nu i-a afectat pe jucători ce s-a întâmplat cu Irlanda de Nord, ne-am strâns, cu unitate, entuziasm, plăcere a venit şi rezultatul", a spus Radoi la PRO TV.

Următorul meci al naţionalei va fi barajul pentru calificarea la EURO 2020, cu Islanda. Meciul se va disputa pe 8 octombrie. Dacă România va învinge va evolua contra Ungariei sau Bulgariei în finala barajului din Liga Naţiunilor, care ne poate duce le campionatul european.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și