Închide meniul

Situaţie uluitoare! Norvegienii nu au avut voie în România, dar se întorc la echipele de club. "Au primit permisiunea să plece"

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 15 noiembrie 2020, 7:30

Situaţie uluitoare! Norvegienii nu au avut voie în România, dar se întorc la echipele de club. "Au primit permisiunea să plece"

profimediaimages

Jucătorii Norvegiei pot părăsi ţara, deşi nu au avut voie să călătorească în România

Fotbaliştii norvegieni vor putea părăsi ţara în ciuda carantinei de zece zile impuse de autorităţile sanitare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Jucătorilor li se va permite să zboare duminică în străinătate pentru a ajunge acasă", a transmis directorul de comunicare al Federaţiei, Gro Tvedt Andersen, potrivit cotidianului Dagbladet.

Doar jucătorul infectat va fi izolat la Oslo

Meciul dintre România şi Norvegia a fost amânat tocmai pentru că lotul Norvegiei a primit interdicţie de a părăsi ţara, sâmbătă, cu doar o oră înainte de decolarea spre Bucureşti. De vină a fost un caz de Covid-19, depistat la unul dintre jucători, deşi restul testelor au fost negative.

"Echipa medicală a echipei naționale masculine A a fost în contact cu autoritățile locale de sănătate și au dat aprobarea plecării. Jucătorul infectat va fi izolat în Oslo", a explicat Andersen.

Meciul cu România, considerat "călătorie de afaceri"

"Persoanele aflate în carantină pot folosi în mod excepțional transportul public pentru a ajunge la o locație adecvată de carantină”, prevede legea din Norvegia. Pentru acest lucru este nevoie de aprobarea unui medic municipal, iar direcţia de control a infecţiilor din Oslo şi-ar fi dat acordul, scrie Dagbladet, care citează surse federale.

Reclamă

Diferenţa constă în interpretarea regulilor. "Dacă cineva are obligaţia de a sta în carantină, nu poate pleca într-o călătorie de afaceri în afara ţării", a fost răspunsul primit de Federaţie de la Direcţia de Sănătate.

Jucătorii Norvegiei vor călători separat în zece ţări! "Autoritățile acceptă acest lucru, în același timp în care ne spun că nu putem călători în carantină, separat de toți ceilalți pasageri, într-un zbor charter către România", s-au arătat uluiţi căpitanii Stefan Johansen, Martin Odegaard și Joshua King, într-un comunicat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorii din naţionala Norvegiei se întorc la echipele de club
  • Aceştia vor călători cu avionul către zece ţări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și