Închide meniul

"Spiderman" Florin Niţă a fost din nou uriaş! Intervenţia monumentală care a salvat naţionala în Armenia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 martie 2021, 16:20

"Spiderman" Florin Niţă a fost din nou uriaş! Intervenţia monumentală care a salvat naţionala în Armenia

profimediaimages.ro

Florin Niţă, paradă de senzaţie

Prima mare ocazie a meciului de la Erevan a fost a Armeniei. În minutul 14, Karapetyan a pătruns în careu şi a încercat să deschidă scorul cu un şut. Balonul a fost deviat de Toşca şi era la un pas să intre în poartă. Totuşi, Florin Niţă a fost din nou uriaş şi a respins cu vârful degetelor peste transversală!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia UEFA după România – Germania 0-1, meci în care uriaşul Niţă a avut mai multe intervenţii uluitoare

România a pierdut la limită partida cu Germania de pe Arena Naţională, scor 0-1. Scorul putea fi mai mare dacă Florin Niţă nu era ca un zid în faţa nemţilor. 

Portarul român a avut numai puţin de 7 intervenţii uluitoare, iar Neuer şi Low l-au lăudat la final. Nici UEFA nu a rămas indiferentă la paradele formidabile ale lui Niţă.

"Niță a avut multe intervenții providențiale, Stanciu a fost foarte aproape să egaleze în minutul 90. Doar într-un meci din cele nouă jucate înainte de partidele cu Islanda (3-0) și România (1-0) Germania a reușit să nu primească gol.

Până la primele două partide din preliminarii, nemții încasaseră în total, în cele nouă meciuri, 17 goluri. Faptul că nu au primit gol două partide la rând e un lucru pozitiv pentru echipa lui Joachim Low.

Reclamă

România a fost foarte aproape să egaleze pe final de meci, dar Germania a avut foarte multe oportunități de a înscrie în debutul partidei și la mijlocul actului secund", a scris site-ul UEFA.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și