Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Laurenţiu Reghecampf nu stă pe gânduri. Cei doi jucători care nu pot lipsi din meciul România – Macedonia de Nord

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2021, 12:14

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Laurenţiu Reghecampf nu stă pe gânduri. Cei doi jucători care nu pot lipsi din meciul România – Macedonia de Nord

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Laurenţiu Reghecampf, sfat pentru Mirel Rădoi

"L-aș alege pe Niță titular. Are cele mai multe meciuri jucate, cea mai mare experiență în meciurile internaționale cu miză și cred că în acest debut al campaniei de calificare la Campionatul Mondial este nevoie de un portar cu experiență care să dea încredere echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pot să vă spun cine este cel mai în formă (n.r.- jucător al României). Clar este Stanciu, care joacă și marchează în mod constant în ultima perioadă. A avut niște meciuri în care a fost spectaculos", a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru playsport.ro.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Reghecampf se teme înaintea meciului cu Germania

Lucrurile se complică după meciul cu Pandev şi compania. Va urma un duel cu Germania lui Low, principala favorită la câştigarea grupei. Reghecampf nu se teme doar de Werner sau Sane, ci de tot primul 11 al Mannschaft-ului. 

"În fotbal este foarte greu să faci comparație așa. Exista momente și momente ale unei echipe națională. Dacă e să fim total onești, păi, nici echipa națională a României nu mai este aceeași ca acum șapte ani. Dar Germania are mereu jucători de top, chiar nu contează anul, perioada, schimbarea de generație. Nu pot fi opriți cu una, cu două (n.r.- Werner și Sane).

Și chiar dacă îi oprești pe ei, vin ceilalți din urmă. Dacă echipa Germaniei ar avea numai doi jucători de top, atunci ar fi foarte ușor. Însă, toți, absolut toți, au calități uluitoare și, împreună, fac o echipă foarte puternică. Au o conexiune fantastică între ei în joc. Revenind la cei doi jucători, este foarte clar ca o să fie foarte dificil.

Reclamă

Posedă niște calități fizice și tehnice mult peste nivelul unui jucător normal. Cu toate acestea, nimeni nu este de neoprit și într-un asemenea meci este foarte important ca naționala României să fie unită, să intre pe teren cu ambiția și îndârjirea care ne caracterizează neamul", a mai spus Reghe. 

România începe drumul spre CM 2022 | Caz de Covid-19 în lotul Germaniei

Probleme uriaşe la naţionala Germaniei. A fost depistat un jucător cu Covid-19 în lotul lui Joachim Low. Există riscul ca meciul cu România, de pe Arena Naţională, să nu se mai poată disputa.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de Jonas Hofmann. Mijlocaşul de 28 de ani al lui Borussia Monchengladbach a fost băgat în izolare, iar coechipierii săi vor fi retestaţi. Nemţii ar trebui să joace în această seară cu Islanda, iar duminică este programată confruntarea cu România. Ambele meciuri sunt în pericol.

Reclamă 4 / 0/3

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

  • 25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
  • 31 martie: Armenia – România, ora 19:00
Recomandări
  • România - Macedonia de Nord, primul meci din preliminariile CM 2022
  • Germania şi Armenia sunt următoarele două adversare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și