Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Scenariul nebun făcut de un fost lider al naţionalei. Cine va marca golul calificării la CM 2022! "Ar cam fi timpul să înscrie şi pentru România"

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 21:01

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Scenariul nebun făcut de un fost lider al naţionalei. Cine va marca golul calificării la CM 2022! "Ar cam fi timpul să înscrie şi pentru România"

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Dorin Goian aşteaptă ca Vlad Chiricheş să îi calce pe urme şi să ducă naţionala la un turneu final

  • România are 3 puncte în preliminariile CM 2022
  • Tricolorii lui Mirel Rădoi sunt pe locul 4 în grupă

Un fundaş a adus ultima mare victorie a României cu o putere din fotbalul mare. Fost coleg cu Rădoi la FCSB, Goian pariază tot pe un fundaş la naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Goian aşteaptă goluri de la Vlad Chiricheş

Goian a marcat în 2007 golul calificării la Euro, cu Olanda. El simte că tot un fundaş poate califica naţionala şi la Mondial. Chiricheş a uimit cu goluri de pus în ramă şi la FCSB, şi în Italia. 

"- Este cazul să îi intre unul şi la naţională?
– Ar cam fi timpul! Nu neapărat să fie un gol frumos, ci e foarte important să fie un gol de trei puncte
", a transmis Goian.

Reclamă

Vlad Chiricheş, 12 goluri la echipele de club

Chiricheş are 31 de ani şi a jucat deja 62 de meciuri pentru echipa naţională. Nu a marcat încă niciun gol, dar a oferit 5 pase decisive.

Reclamă

În schimb, la echipele de club a adunat nu mai puţin de 12 reuşite. Plecat din Liga 1 cu un singur gol la activ, Chiricheş a înscris în competiţii de top. Are 5 goluri în Serie A, 4 în Europa League, 1 în Premier League şi 1 în Cupa Angliei.

Dorin Goian: "Toţi românii trebuie să susţină echipa naţională"

Goian are un mesaj special şi pentru toţi românii. Îi cheamă să fie în jurul lui Rădoi şi al echipei naţionale. "Toţi românii trebuie să susţină echipa naţională. Doar uniţi vom merge la Mondial", a mai spus Goian, pentru AntenaSport.

România a debutat în preliminarii cu o victorie, 3-2 cu Macedonia de Nord, dar a fost învinsă de Germania şi a picat pe locul patru în grupă. Tricolorii joacă miercuri în Armenia, unde se pot relansa în cursa de calificare la turneul final din Qatar.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024
Echipa naţională • 24 mart., 9:08
Vlad Chiricheș, cerut la echipa națională pentru EURO 2024: „Valoarea lui e incontestabilă!”
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB - Gloria Buzău
Liga 1 • 23 mart., 15:02
Vlad Chiricheş a revenit! A purtat banderola de căpitan în FCSB – Gloria Buzău. Primele imagini din amicalul de la Berceni
Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu
Liga 1 • 22 mart., 8:30
„Gata, nu mai vreau!” Vlad Chiricheş şi-a dorit să se retragă, dar a fost întors din drum de Alex Chipciu. Ce s-a întâmplat
Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024
Echipa naţională • 21 mart., 20:46
Vlad Chiricheş, convins că poate prinde lotul României la EURO 2024. Cum vrea să îl convingă pe Edi Iordănescu: „Nu mă ascund!”
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”