Închide meniul

Englezii anunţă că nu doar Florinel Coman poate fi o ţintă pentru Liverpool. Alţi doi români, pe lista echipei lui Klopp

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 mai 2020, 19:28

Englezii anunţă că nu doar Florinel Coman poate fi o ţintă pentru Liverpool. Alţi doi români, pe lista echipei lui Klopp

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Valentin Mihăilă a atras atenţia lui Liverpool

"Mbappe" are concurenţă pe măsură. Este vorba de coechipierul său, Dennis Man, dar şi de Valentin Mihăilă. Gigi Becali le-a fixat preţul "perlelor" de la echipa pe care o patronează. Cere cel puţin 10 milioane de euro pentru fiecare atacant din lotul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, urmăriţi de Liverpool

Tinerii din Liga 1 pot primi un ajutor nesperat de la pandemia de coronavirus. Chiar dacă, pe hârtie, cota lor de piaţă a scăzut, tot mai mulţi dintre ei devin interesanţi pentru echipe din vestul Europei. Cluburile din cele mai importante campionate îşi doresc, în această vară, să reducă la maximum cheltuielile. Prin urmare, se uită tot mai mult spre jucătorii de perspectivă.

Conform Liverpool.com, deţinătoarea trofeului UEFA Champions League a pus ochii pe cei trei jucători români. Coman, Man şi Mihăilă sunt pe lista grupării de pe Anfield, care a început deja tatonările. Dacă Gigi Becali ţine preţul ridicat, situaţia ar putea fi alta în ceea ce priveşte jucătorul de 20 de ani al Universităţii Craiova. 

"Valentin Mihăilă este mai tânăr decât cei doi jucători de la FCSB şi poate fi o bună investiţie. A împlinit 20 de ani în luna februarie şi are deja două sezoane în care a prins experienţă alături de prima echipă. În ultimele două ediţii a adunat 29, respectiv 21 de apariţii pentru Craiova", este descrierea pe care i-o fac englezii celui care a marcat 5 goluri în actuala stagiune.

Atacantul din Bănie a atras atenţia şi unor cluburi din Italia şi Spania. Internaţionalul de tineret a anunţat totuşi că nu îşi doreşte cu orice preţ să plece de la Craiova. Vrea să aducă primul titlu după o pauză de 29 de ani. 

Reclamă

"Vrea să câştige un campionat cu Universitatea şi apoi să plece. Deci, până nu câştigăm campionatul, nu pleacă de la Craiova", a declarat Dan Nistor, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și