Închide meniul
Video

Eric a dat startul concursului "Brazilienii României". Sud-americanul, încântat de doi tricolori. "Hagi făcea faţă în naţionala Braziliei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2020, 18:40

Eric de Oliveira a venit prima oară în România în 2007 şi a visat să cânte imnul la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric visa să joace în tricoul naţionalei României

"Răsplata faţă de România pentru tot ce mi-a dat, pentru apreciere, respect, era să joc pentru naţională. Poate nu au vrut sută la sută şi asta e", a declarat brazilianul de la FC Voluntari pentru AntenaSport.

Eric e fan Universitatea Craiova în lupta pentru titlu! 

"Ţin cu echipa din Ardeal, dar anul acesta cred că ar fi frumos să fie o nouă campioană", a dezvăluit străinul cu cele mai multe goluri marcate în Liga 1.

Eric a dat startul în cel mai tare concurs al verii – "Brazilienii României"! Fă o magie cu mingea, inventează un gol sau o bară ca Ronaldinho şi pune clipul pe www.brazilienii-romaniei.antenasport.ro. Te vede toată ţara şi poţi câştiga premii. Eric are deja o lista cu… cei mai brazilieni dintre români.

Reclamă

"Ianis e un talent mare, precum Mitriţă. Mitriţă e ca brazilienii, nu mai spun de Hagi. Sunt 100% sigur că Hagi făcea faţă la naţionala Braziliei, cu siguranţă!", este convins Eric de Oliveira.

INTRĂ AICI PENTRU A TE ÎNSCRIE ÎN CONCURS

Concursul "Brazilienii României" se va desfăşura în perioada 15.07.2020 – 09.08.2020, după cum urmează:

Concursul cuprinde 3 (trei) secţiuni:

Reclamă 4 / 0/3
  • „Din spatele porţii”
  • „Loveşte transversala!”
  • „Freestyle”
     
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și