Închide meniul

”Este firesc să ne înțelegem între noi!” Poli Iași, de acord cu amânarea meciului din Liga 1 cu Viitorul lui Gică Hagi

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 27 octombrie 2020, 12:49

”Este firesc să ne înțelegem între noi!” Poli Iași, de acord cu amânarea meciului din Liga 1 cu Viitorul lui Gică Hagi

Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Andrei Cristea în timpul unui meci pentru Poli Iași

Meciul era programat pentru duminică, 1 noiembrie, de la ora 18:00, pe stadionul ”Emil Alexandrescu” din Iași. Ciprian Paraschiv a răspuns însă că moldovenii își doresc să își ajute colegii din Liga 1 și vor fi de acord cu reprogramarea acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iași, de acord cu amânarea meciului cu Viitorul

”Viitorul Constanța cred că are cel mai frumos proiect de la noi din țară, este un club la care activează în conducere două legende ale fotbalului românesc. 

Din punctul nostru de vedere, daca ni se va solicita, vom fi de acord cu amânarea meciului. Este firesc să ne înțelegem între noi, cluburile din Liga 1, în aceste condiții speciale care le-a adus pandemia”, a declarat președintele executiv al lui Poli Iași într-o intervenție pentru ProSport.

Viitorul lui Gică Hagi, noul focar de COVID-19 din Liga 1

Viitorul lui Gică Hagi a fost lovit de Covid-19. Clubul a anunţat că 9 oameni din club sunt infectaţi cu noul coronavirus, cinci dintre ei fiind jucători.

"FC Viitorul Constanța a efectuat luni, 26.10.2020, o nouă testare Covid-19, iar rezultatele sosite astăzi, 27.10.2020, au fost, din păcate, pozitive în nouă cazuri.

Reclamă

Dintre acestea, cinci sunt din rândul jucătorilor, iar alte patru din cadrul staff-ului auxiliar al echipei noastre.

Toti cei depistați pozitiv urmează procedurile impuse de autorități în astfel de situații pentru a evita răspândirea virusului", se arată pe site-ul clubului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și