Închide meniul

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Squadra Azzurra”, 30 de meciuri la rând fără eşec şi peste 1.000 de minute fără gol primit. Bale va juca şi el în optimi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2021, 21:01

EURO 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Squadra Azzurra, 30 de meciuri la rând fără eşec şi peste 1.000 de minute fără gol primit. Bale va juca şi el în optimi

Profimedia

Italia a câştigat toate meciurile jucate până acum la Euro 2020. După un dublu 3-0, cu Turcia şi Elveţia, a fost 1-0 cu Ţara Galilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Euro 2020 | Italia – Ţara Galilor 1-0. „Squadra Azzurra” a câştigat grupa

Matteo Pessina, fotbalistul în vârstă de 24 de ani al Atalantei, a marcat singurul gol, în minutul 39.

Italia a ajuns la 11 victorii la rând fără gol primit. De peste 1.000 de minute n-a mai scos mingea din poartă echipa antrenată de Roberto Mancini. De asemenea, Italia se mândreşte cu 30 de meciuri la rând fără eşec!

14 octombrie 2020 este data ultimului gol primit şi, totodată, a ultimului meci în care „Squadra Azzurra” nu s-a impus. A fost atunci o remiză, 1-1, cu Olanda, în Nations League.

Italia nu a mai pierdut din toamna lui 2018. S-a întâmplat tot în Nations League: 0-1, în Portugalia, contra echipei lui Ronaldo, care tocmai câştigase titlul mondial.

Reclamă

Clasamentul final al grupei A de la Euro 2020

1. Italia 9p (7-0)
2. Ţara Galilor 4p (3-2)
3. Elveţia 4p (4-5)
4. Turcia 0p (1-8)

LIVE SCORE Italia – Ţara Galilor 1-0

Final de meci fluierat de Haţegan la Roma.

Reclamă 4 / 0/3

Min 79: Ocazie Ţara Galilor! Bale a fost aproape să aducă egalarea. Italia n-a mai primit gol de peste 1.000 de minute!

  • Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe polonezul Grzegorz Krychowiak, în minutul 46 al meciului Polonia – Slovacia, primul la care a fost delegat la Euro 2020. Detalii, AICI.

Min 55: Eliminare Ţara Galilor! Ampadu vede cartonaşul roşu pentru o intrare cu talpa! Ovidiu Haţegan a arătat al doilea cartonaş roşu la acest turneu final. Niciun alt arbitru nu a mai dictat o eliminare la Euro 2020!

Min 45: Este pauză la Roma! După cinci reprize jucate la Euro 2020, Italia are un golaveraj uimitor: 7-0!

Min 41: Ocazie mare Italia! Pessina, aproape să facă dubla! Din nou din centrarea lui Verratti. Mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Min 39: GOOOL Italia! Matteo Pessina a deviat la colţul lung, în urma unei faze fixe a „Squadrei Azzurra” executate Verratti.

Reclamă

Min 29: Ocazie Italia! Chiesa trage din unghi, din 6 metri. Mingea trece paralel cu poarta şi este respinsă de un fundaş galez.

Min 26: Ocazie Ţara Galilor! Gunter a reluat cu capul din careu, la un corner. Mingea a trecut puţin peste poartă.

Min 23: Ocazie Italia! Belotti are prima şansă de a marca de la Roma!

Min 20: Încă nu au apărut ocaziile importante. Italie este mulţumită cu remiza, care îi asigură câştigrea grupei. Şi Ţara Galilor este sigură de calificare cu un punct.

Min 10: Italia joacă ofensiv şi cu rezervele şi are o posesie de peste 80%.

Profimedia
Profimedia

Min 1: A început meciul.

Update: Avem echipele de start ale Italiei şi Ţării Galilor. Mancini a trimis mai multe rezerve în primul „11” al „Squadrei Azzurra”. Joacă şi Verratti, care a avut probleme medicale şi a lipsit la primele două partide.

Ştirea iniţială

Italia – Ţara Galilor este contruntarea primelor două echipe din Grupa A de la EURO 2020. Naţionala lui Roberto Mancini este deja calificată în optimile de finală.

„Squadra Azzurra” se pregăteşte pentru optimile de finală

„Squadra Azzurra” a defilat în confruntările cu Turcia şi Elveţia, scor 3-0 în ambele, şi a obţinut biletele pentru faza următoare a competiţiei. Totuşi, italienii nu sunt siguri de primul loc în Grupa A, astfel că au nevoie de cel puţin un rezultat de egalitate.

„Vrem să terminăm primii și, chiar dacă voi face schimbări în echipă, mă interesează victoria. Biscuitele e bun doar în lapte” – Roberto Mancini, selecţionerul Italiei.

Gareth Bale&co vor în optimile de finală de la EURO 2020

De cealaltă parte, Ţara Galilor are nevoie tot de un egal pentru a spera la calificarea în optimile de finală. Naţionala lui Gareth Bale are 4 puncte şi este pe locul 2. „Dragonii” se luptă cu Elveţia pentru ultimul loc care asigură prezenţa în faza următoare a competiţiei.

Ovidiu Haţegan arbitrează Italia – Ţara Galilor

Ovidiu Haţegan va fi la centru în confruntarea dintre Italia şi Ţara Galilor. Arbitrul român va fi ajutat de asistenții Radu Ghinguleac și Sebastian Gheorghe.

Polonezul Paweel Gil va fi arbitru VAR, în timp ce asistenți VAR vor fi Francois Letexier, Benjamin Pages și Pol van Boekel.

Echipe probabile: 

Recomandări
  • Italia, victorii pe linie la turneul final
  • „Squadra Azzurra” a câştigat grupa A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și