Închide meniul

EURO 2020 | Macedonia de Nord – Olanda 0-3 şi Ucraina – Austria 0-1. Calificare istorică pe Arena Naţională! Austria va înfrunta Italia. Show la Amsterdam

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2021, 20:55

EURO 2020 | Macedonia de Nord – Olanda 0-3 şi Ucraina – Austria 0-1. Calificare istorică pe Arena Naţională! Austria va înfrunta Italia. Show la Amsterdam

Profimedia

Olanda - Austria

Olanda a câştigat grupa C de la Euro 2020 cu victorii pe linie. Batavii au învins-o şi pe Macedonia de Nord, cu 3-0. Au marcat noul jucător al Barcelonei, Depay (’24), şi noul jucător al lui PSG, Wijnaldum, care a reuşit dubla (’51 şi ’58). În optimi, va înfrunta o echipă de pe locul al treilea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Austria şi-a asigurat locul doi, unde i-a luat locul Ucrainei, pe care a învins-o cu 1-0 la Bucureşti. A marcat Baumgartner în minutul 21. Austria s-a calificat în premieră în optimi la Euro, unde o va înfrunta pe Italia.

Naţionala lui Shevchenko speră şi ea la calificare, de pe locul al treilea.

Clasamentul final al Grupei C

1. Olanda 9p (8-2)
2. Austria 6p (4-3)
3. Ucraina 3p (4-5)
4. Macedonia de Nord 0p (2-8)

Reclamă

Reclamă 4 / 0/3
  • Wijnaldum a ajuns la 25 de goluri pentru Olanda. I-a depăşit pe Van Basten şi Kuyt!

Min 58: GOOOL Macedonia de Nord – Olanda 0-3. Wijnaldum face dubla la Amsterdam. Starul lui PSG a reluat din faţa porţii o minge respinsă în faţă sa de goalkeeperul Macedeoniei de Nord.

Min 51: GOOOL Macedonia de Nord – Olanda 0-2. Wijnaldum a marcat din centrarea lui Depay!

Min 33: Ocazie mare a revelaţiei din lotul Olandei de la Euro 2020. Dumfries nu a reuşit să marcheze însă şi cu Macedonia de Nord.

Reclamă

Min 30: La aceste scoruri clasamentul grupei C arată aşa: Olanda 9 puncte, Austria 6 puncte, Ucraina 3 puncte şi Macedonia de Nord 0 puncte.

Min. 24: GOOOL Macedonia de Nord – Olanda 0-1. Depay a marcat primul gol după ce a devenit oficial jucătorul Barcelonei. Istvan Kovacs a aşteaptat judecarea fazei în camera VAR, în timp ce jucătorii Macedoniei protestau.

Min. 21: GOOOL Ucraina – Austria 0-1! Christoph Baumgartner a deschis scorul pe Arena Naţională. La acest scor, austriecii sunt calificaţi în optimi.

Min. 1: Au început meciurile!

Update: Avem echipele de start pentru meciul dintre Macedonia de Nord şi Olanda.

Update: Avem echipele de start ale meciului de pe Arena Naţională.

Ucraina: 1. Buschan – 21. Karavaev, 13. Zabarnyi, 22. Matvienko, 16. Mikolenko – 10. Shaparenko, 5. Sidorciuk, 17. Zinchenko – 8. Malinovski – 7. Yarmolenko, 9. Yaremciuk

Austria: 13. Bachmann – 3. Dragovic, 8. Alaba, 4. Hinteregger – 21. Lainer, 19. Baumgartner, 23. Schlager, 24. Laimer, 10. Grillitsch – 9. Sabitzer – 7. Arnautovic

Ştirea iniţială

Macedonia de Nord – Olanda şi Ucraina – Austria sunt ultimele meciuri din Grupa B. „Portocala Mecanică” este deja calificată în optimile de finală.

Macedonia de Nord – Olanda şi Ucraina – Austria, LIVE SCORE pe AS.ro! Meci de totul sau nimic în Grupa C

Olanda a obţinut biletele pentru optimile de finală încă din runda trecută. Naţionala lui Frank de Boer este sigură de prima poziţie indiferent de celălalt rezultat. Astfel, „Portocala Mecanică” se pregăteşte pentru faza următoare a competiţiei, acesta fiind un prilej excelent pentru olandezi să alinieze o nouă echipă de start.

De partea cealaltă, Macedonia de Nord a înregistrat două eşecuri la acest EURO. Vestea care a surprins pe toată lumea este anunţul făcut de veteranul Goran Pandev, care a declarat că se retrage de la echipa naţională după EURO 2020.

Confruntarea dintre cele două va fi condusă de la centru de Istvan Kovacs, care a fost rezervă la două partide până acum. Acesta va debuta la EURO 2020. Asistenții săi sunt Vasile Marinescu și Mihai Artene.

Echipe probabile Macedonia de Nord – Olanda:

Ucraina – Austria, meci de totul sau nimic pe Arena Naţională

Ucraina şi Austria au câte 3 puncte şi se vor întâlni în meciul care va stabili a doua echipă calificată în optimile de finală din Grupa C. Duelul va avea loc pe Arena Naţională.

Calculele sunt simple. Dacă nu pierde, naţionala lui Shecvhenko obţine biletele pentru faza următoare a competiţiei. De partea cealaltă, Austria este obligată să câştige pentru a se califica în optimi.

Echipe probabile Ucraina – Austria:

Recomandări
  • Olanda a câştigat grupa cu 3 victorii
  • Austria înfruntă Italia în optimi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și