Închide meniul

Euro 2020 | A căzut trofeul pe Arena Naţională. Imagini epocale la prezentarea cupei de 8 kilograme

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2021, 12:58

Euro 2020 | A căzut trofeul pe Arena Naţională. Imagini epocale la prezentarea cupei de 8 kilograme

digisport.ro

Trofeul Euro 2020 a căzut

  • Trofeul "Henri Delaunay" a căzut pe Arena Naţională
  • Trofeul Euro 2020 are 8 kilograme

Conform digisport.ro, un voluntar era responsabil să păzească panourile care fereau de vânt cupa de 8 kilograme, dar el s-a mutat în altă zonă. Un panou a lovit un reporter şi apoi a doborât şi suportul pe care se afla trofeul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celelalte persoane prezente la eveniment au ridicat rapid cupa. Sursa citată susţine că încă nu este clar dacă trofeul a fost zgâriat în urma căzăturii.

Intră aici pentru a vedea momentul în care a căzut trofeul Euro 2020!  

Gazon nou pe Arena Naţională, cu 50 de zile înainte de EURO 2020

Arena Naţională este pregătită deja pentru cele patru meciuri pe care le va găzdui. Cel mai mare stadion din ţară are un nou gazon.

Reclamă

Suprafaţa de joc a fost schimbată pentru a 11-a oară în decurs de 9 ani. În 2020, întreaga operaţiune a costat aproximativ 240.000 de euro. Primăria Capitalei s-a ocupat acum de lucrări şi a folosit cea mai avansată soluţie de instalare a gazonului.

"Cu 50 de zile înaintea deschiderii turneului UEFA EURO 2020, gazonul Arenei Naționale este înnoit și pregătit pentru găzduirea celor 4 meciuri de la București.

Reclamă

Timp de o săptămână, Primăria Capitalei a executat lucrările prin care a fost îndepărtat vechiul gazon și la finalul cărora a fost plantat a noul gazon cu tehnologie hibrid.

Acest lucru presupune iarbă naturală montată pe un covor artificial, care asigură o mai bună stabilitate și rezistență la uzură. Arena Națională se alătură astfel marilor stadioane ale Europei care asigură cea mai bună calitate a gazonului prin noua tehnologie", se anunţă pe site-ul FRF.

Programul meciurilor găzduite de Arena Națională

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile