Închide meniul

Schimbare de ultim moment la Euro 2020! Stadionul care va fi înlocuit. Lipseşte doar anunţul oficial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 7:10

Schimbare de ultim moment la Euro 2020! Stadionul care va fi înlocuit. Lipseşte doar anunţul oficial

ProfimediaImages

San Mames poate pierde Euro 2020

Federaţia din Spania consideră de nerealizat obiectivul de 13.000 de spectatori (25% din capacitate) pe stadionul San Mames, din cauza restricţiilor impuse de autorităţile regionale în contextul pandemiei de coronavirus, susţine news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schimbare de ultim moment la Euro 2020

În acest moment, pe arena din Bilbao sunt programate meciurile naţionalei Spaniei cu Suedia (14 iunie), Polonia (19 iunie) şi Slovacia (23 iunie), din grupele Campionatului European, precum şi o optime de finală, la 27 iunie.

UEFA ar urma să anunţe luni schimbarea, iar astfel Sevilla să se alăture oraşelor Bucureşti, Amsterdam, Baku, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma şi Sankt Petersburg ca gazdă a Euro-2020.

Euro 2020 cu fani pe Arena Naţională

13.000 de spectatori vor putea fi prezenţi la meciurile de la Euro 2020 găzduite de Arena Naţională. Mai jos, MTS prezintă planul de acces al fanilor pe cel mai mare stadion al ţării.

Fani pe Arena Naţională | Reacţia lui Eduard Novak

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă

"Această decizie a Guvernului României vine să încununeze toate eforturile depuse până acum de țara noastră, atât din punct de vedere financiar, cât și uman și logistic. Avem șansa istorică de a fi parte a unui eveniment sportiv de anvergură și de a demonstra că ne putem onora obligațiile la cele mai înalte standarde de organizare și siguranță sanitară.

Spectacolul sportiv rămâne o mare bucurie pentru noi toți, iar calitatea de organizatori este un motiv de recunoaștere a capacității noastre în acest sens, deci de mândrie națională", a declarat Eduard Novak, Ministrul Tineretului și Sportului.

Turneul final se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021. Bucureștiul este printre cele 12 orașe care vor găzdui meciuri la Campionatul European. Pe Arena Națională se vor juca trei partide din faza grupelor și una din "optimile" de finală.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Euro 2020 va fi găzduit de 12 oraşe
  • Arena Naţională va găzdui 4 meciuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și