Închide meniul

Mircea Lucescu, discurs incredibil după ce Dinamo Kiev a fost eliminată din Europa League: „Hai să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 octombrie 2022, 10:02

Mircea Lucescu, discurs incredibil după ce Dinamo Kiev a fost eliminată din Europa League: „Hai să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă!

Start dezastruos de campionat pentru Mircea Lucescu. Zorya - Dinamo Kiev 3-2

Mircea Lucescu, nervos în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu (77 ani) a avut un discurs incredibil după ce Dinamo Kiev a fost eliminată din Europa League. Antrenorul român vrea victoria în ultima etapă din faza grupelor, când echipa sa o va întâlni pe Fenerbahce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo Kiev a reuşit doar un egal la Larnaca, cu AEK, scor 3-3. Ucrainenii au fost conduşi cu 3-1 şi au egalat cu o dublă a lui Garmash, în minutele 82 şi 90+2. Nu a fost suficient, iar gruparea pregătită de „Il Luce” părăseşte cupele europene.

Mircea Lucescu, discurs incredibil după ce Dinamo Kiev a fost eliminată din Europa League

„Am meritat mai mult! Am pierdut din cauza unor greşeli stupide. Am pierdut dueluri, iar adversarii au profitat şi au marcat trei goluri. Felicitări lor.

Noi avem un meci important împotriva lui Fenerbahce, unde că trebuie să demonstrăm că suntem cea mai bună echipă din grupă. Nu am avut rezultate bune, dar am avut meciuri bune.

Mâine ne întoarcem în Ucraina. Avem meci în campionat şi să ştiţi că nu este uşor să călătoreşti 10 ore de mai multe ori pe săptămână”, a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă, citat de sport.ua.

Reclamă

Mircea Lucescu, eliminat din Europa League

Dinamo Kiev, trupa lui Mircea Lucescu, a fost eliminată din Europa League. Campioana Ucrainei a reuşit o remiză dramatică, în ultima rundă, scor 3-3, cu AEK Larnaca.

Dinamo Kiev nu a reuşit nicio victorie, în actualul sezon de Europa League. Trupa lui Mircea Lucescu a înregistrat trei înfrângeri, şi o remiză.

Dinamo Kiev va încheia grupa de Europa League pe ultimul loc. Deşi nu mai avea şanse de calificare, cu o victorie în faţa celor de la AEK Larnaca trupa lui Mircea Lucescu ar fi putut lua în calcul varianta Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Formaţiile care încheie grupa de Europa League pe locul al treilea, „pică” în a treia competiţie inter-cluburi din Europa, şi anume Conference League. Dinamo Kiev a ratat şi acest fapt, fiind oficial OUT din competiţiile europene în acest sezon. Trupa tehnicianului român are doar un punct, în timp ce ciprioţii de la Larnaca au 4.

Primele două formaţii din grupa lui Dinamo Kiev, deja calificate în faza următoare, sunt Rennes şi Fenerbahce. Ambele formaţii au câte 11 puncte.

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Igor Surkis a rupt tăcerea despre viitorul lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Patronul celor de la Dinamo Kiev spune că, deşi nu îl împiedică nicio clauză să îl demită pe român, nu va face acest lucru.

Igor Surkis a dat asigurări că îl susţine în continuare pe Mircea Lucescu. Mai mult, patronul celor de la Dinamo Kiev spune că Lucescu va redresa echipa.

„Contractul lui Lucescu nu include nicio clauză financiară dacă îl concediez sau dacă pleacă singur. Contractul nostru este construit pe baza unor termeni între domni. Lucescu poate pleca în orice moment, dar nu poate pleca fără să fie învingător.

Crede-mă, dacă Lucescu pleacă de la Dinamo, atunci pleacă doar ca învingător. El face totul bine. Dumnezeu să dea ca toţi antrenorii tineri să lucreze ca el. Lucescu se gândeşte la fotbal 24 de ore pe zi.

Reclamă

Lucescu va lucra la Dinamo cât va putea sau până când spune că nu va putea să mai dea nimic acestei echipe. Este nevoie de o scurtă pauză şi Lucescu va readuce echipa la nivelul anterior. Sunt sigur de asta„, a spus Surkis, conform ua-football.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și