Închide meniul

EXCLUSIV | Oficialii Astrei fac scut în jurul lui Ioniţă. "Îl felicit pentru curajul pe care îl are!". Mesaj dur pentru ANAD. "Au fost trataţi ca nişte criminali"

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2021, 15:24

EXCLUSIV | Oficialii Astrei fac scut în jurul lui Ioniţă. "Îl felicit pentru curajul pe care îl are!". Mesaj dur pentru ANAD. "Au fost trataţi ca nişte criminali"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Ioniţă, apărat de Bogdan Mara

  • Alexandru Ioniţă şi-a retras mărturia la ANAD
  • Ce reacţie au avut conducătorii Astrei

Directorul sportiv al giurgiuvenilor a decis să îl felicite pe jucătorul de 26 de ani. În acelaşi timp, Mara i-a taxat pe cei de la Agenţia Naţională Anti-Doping. Ioniţă a susţinut că mărturia lui a fost făcută în urma unor "presiuni enorme" şi, mai mult, că i-a fost dictată de oficialii instituţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Îl felicit pentru curajul pe care îl are, să spună lucrurilor pe nume, să spună adevărul! Pare incredibil acest lucru şi nu înţeleg de ce şi care este interesul celor de la ANAD să forţeze un jucător să declare aşa ceva! Probabil aveau nevoie de nişte ţapi ispăşitori ca să-şi demonstreze lor anumite lucruri. Este un lucru destul de grav, daca s-a întâmplat aşa, este foarte ciudat totul!", a declarat Bogdan Mara în exclusivitate pentru AS.ro.

Ioniţă, Fatai şi Takayuki au fost suspendaţi provizoriu încă din toamna anului trecut. Mara nu înţelege decizia luată de ANAD.

Reclamă

"Clubul Astra a fost afectat pentru că erau trei jucători importanţi pe care noi dintr-o dată nu am mai putut să-i folosim. De asta şi rezultatele pe care noi le-am avut la începutul sezonului. Nu poţi să suspenzi omul până nu demonstrezi că e vinovat! I s-a îngrădit şi dreptul la muncă. 

A fost o perioadă foarte grea pentru ei. Jucătorii au fost trataţi ca nişte criminali… cei mai mari criminali din fotbalul românesc!", a mai spus directorul sportiv al Astrei.

Reclamă

Răsturnare de situaţie în cazul de dopaj de la Astra! Alex Ioniţă şi-a retras mărturia

"Am fost supus unei presiuni enorme și am recunoscut ce mi-au spus ei să recunosc. Am explicat totul în declarația trimisă Comisiei de audiere a ANAD, care sper să adopte o decizie corectă și să oprească toată această nedreptate aici. Vreau să se știe adevărul și să nu ajungem să fim pedepsiți pe nedrept, eu sau colegii mei. Sper ca măcar cei de la Comisie să fie corecți", a declarat Ioniţă pentru GSP.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat
Liga 1 • 18 mart., 19:02
Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping
Liga 1 • 18 mart., 16:34
Cosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China
Fotbal • 26 feb., 20:07
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!”
Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid - FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti
Liga 1 • 9 dec., 23:23
Alexandru Ioniţă, dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2: „Merităm să fim huiduiţi! Nu găsesc răspunsuri”
Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat "care e adevărata Steaua?"
Liga 1 • 4 nov., 12:18
Ce a putut spune Alexandru Ioniţă când a fost întrebat „care e adevărata Steaua?”, chiar înainte de FCSB – Rapid