Închide meniul

Fanii din DDB continuă să achite datoriile. "Greu de ucis!". Au plătit încă o sumă fabuloasă! De câţi bani mai are nevoie Dinamo pentru a lua licenţa

Antena Sport Publicat: 24 martie 2021, 12:10

Fanii din DDB continuă să achite datoriile. "Greu de ucis!". Au plătit încă o sumă fabuloasă! De câţi bani mai are nevoie Dinamo pentru a lua licenţa

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii lui Dinamo fac eforturi uriaşe pentru a ajuta clubul

  • Dinamo, "îngropată" în datorii
  • Anunţul făcut de suporterii grupării din Ştefan cel Mare

Suporterii au achitat peste 200.000 de lei pentru a nu a mai avea probleme cu fundaşul spaniol adus de Pablo Cortacero. Au anunţat şi de câţi bani mai au nevoie în încercarea de a obţine licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo au plătit o sumă uriaşă în conturile lui Isma Lopez

"GREU DE UCIS. Suporterii continuă lupta pentru supraviețuire! Suporteri de toate vârstele  au contribuit la strângerea acestor bani pentru plata datoriilor către jucatorii aduși de spanioli.

DDB a făcut ieri o plată de 237.596,00 lei către Isma Lopez. Partea pozitivă din acest lucru este că datoria pentru licență a mai scăzut cu încă 50.000€ 
În același timp, nu putem să nu remarcăm că aceasta a fost strategia groparilor. Au căutat să îndatoreze clubul, pentru a ne împinge în faliment. 

Reclamă

Suma de care mai avem nevoie pentru a obține licența a scăzut acum sub 200.000€. HAIDEȚI SĂ ÎMPINGEM TĂVĂLUGUL, CÂINILOR! Să terminăm toate biletele din peluze!", este anunţul făcut de ultraşi pe Facebook.

Reclamă

Răzvan Lucescu se teme că Dinamo ar putea intra în faliment

Răzvan Lucescu (52 ani), membru de elită în programul DDB, a făcut un anunţ îngrijorător cu privire la viitorul lui Dinamo. Antrenorul crede că fanii nu vor mai putea mult timp să rezolve problemele financiare ale clubului.

"E incredibil ce au făcut fanii, jos pălăria! E o situaţie foarte grea, la limită. Printr-un noroc să se salveze. Cât vor mai putea continua cei de la DDB? Se învârt în acelaşi cerc. Acum se poate salva, pentru moment, dar mai departe? Dinamo e echipa copilăriei, echipa tatălui meu", a declarat fiul lui Mircea Lucescu la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”