Închide meniul

FCSB, analizată la sânge! Jucătorul remarcat de Gabi Balint: "Nu are cu cine!" Minusul echipei lui Becali în lupta la titlu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 aprilie 2021, 5:34

FCSB, analizată la sânge! Jucătorul remarcat de Gabi Balint: "Nu are cu cine!" Minusul echipei lui Becali în lupta la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB, analizată de Gabi Balint după derby-ul cu Craiova, terminat la egalitate, 0-0

Balint consideră că Tănase este singurul jucător de la FCSB care poate face diferența, dar "nu are cu cine"

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La FCSB, singurul jucător care rămâne periculos și creează este Tănase. Azi nu a strălucit nici el, dar parcă nici nu are cu cine. Va fi greu, ceilalți sunt sub nivel, doar Tănase poate aduce un plus", susține Balint.  

Gabi Balint îl vede pe Florin Tănase în spatele vârfului

Gabi Balint consideră că soluția ideală pentru ca Tănase să dea cel mai bun randament ar fi ca acesta să evolueze mai retras, în spatele unui vârf. 

"Ce bine ar fi pentru Tănase să vină din spate. Să aibă un 9 acolo. Așa și-a creat și ocazia, după intrarea lui Istrate", a mai spus Balint. 

Minusul celor de la FCSB în lupta la titlu

Gabi Balint a scos în evidență faptul că FCSB nu are o bancă de rezerve competitivă, iar acest lucru ar putea fi un minus în lupta la titlu. 

Reclamă

"Va fi greu pentru FCSB, mă uitam că nu au bancă. Dacă apar câteva cazuri de COVID-19, va fi greu. Mă uitam pe bancă și nu au jucători ofensivi, doar Vukusic, Istrate și, poate Vînă. Pe Vukusic nu cred că-l vom mai vedea", a spus Gabi Balint la Digi Sport.

Cu o etapa înaintea finalului sezonului regulat, FCSB se află pe locul 1 în Liga 1, cu 64 de puncte. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și