Închide meniul

Florentino Perez a vorbit despre posibilele veniri ale lui Cristiano Ronaldo şi Mbappe la Real Madrid. "Trebuie să ne mişcăm!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 aprilie 2021, 8:39

Florentino Perez a vorbit despre posibilele veniri ale lui Cristiano Ronaldo şi Mbappe la Real Madrid. "Trebuie să ne mişcăm!"

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe nu vor fi coechipieri la Real Madrid

  • Anunţul făcut de preşedintele lui Real Madrid
  • Ce se întâmplă cu Cristiano Ronaldo

Perez a dezvăluit că gruparea blanco a înregistrat pierderi uriaşe pe timpul pandemiei. Totuşi, pregăteşte noi transferuri "galactice", cu care să câştige confruntările cu Barcelona şi Atletico Madrid. Jurnaliştii spanioli au anunţat că Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe sunt principalele ţinte ale Realului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii lui Real Madrid aşteaptă transferul lui Kylian Mbappe

Preşedintele madrilenilor a ţinut să asigure că nu se pune problema ca cel mai bun marcator din istoria clubului să revină pe Santiago Bernabeu. 450 de goluri a înscris Cristiano Ronaldo în 438 de meciuri pentru Real, până să fie vândut pentru 100 de milioane de euro la Juventus.

"Dacă va reveni Cristiano? Nu. El are un contract cu Juventus, nu are rost să revină. Îl iubesc mult, ne-a oferit mult", a declarat Perez la emisiunea Chiringuito.

Reclamă

Suporterii Realului pot continua să spere că Kylian Mbappe va fi transferat de la PSG. Florentino Perez a recunoscut că a vorbit, în trecut, cu atacantul de 22 de ani.

"Merg pe stradă cu masca pe faţă şi aud: 'Adu-l pe Mbappe!'. Ce răspuns să dau: 'Staţi liniştiţi…' Adevărul este că e un jucator foarte bun. Madridul are nevoie de o schimbare. Nu vorbesc de Mbappe, s-au petrecut multe lucruri. Trebuie să ne mişcăm, iar eu la acest lucru lucrez. 

Reclamă

Nu am vorbit cu Mbappe…astăzi, cel puţin! Glumesc. Vă pot asigura că nu am mai vorbit cu el de ceva timp. Ştiu doar ce citesc în presă", a mai spus Florentino Perez.

Kylian Mbappe nu își va prelungi contractul cu PSG

Kylian Mbappe ar fi decis să refuze prelungirea contractului cu PSG, scrie Deportes Cuatro. Sursa citată notează că atacantul francez are un singur obiectiv: să joace pentru Real Madrid. Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022. Parizienii vor fi nevoiți să-l vândă încă din această vară, ca acesta să nu plece gratis la finalul contractului.

Potrivit presei internaționale, campioana Franței îl vinde pe Mbappe "la reducere". PSG va cere 120 de milioane de euro în schimbul lui. Site-ul de specialitate Transfermarkt i-a oferit o cotă de 180 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani